Ametlikult registreerimata organisatsioon Belovode tegutseb kõikjal Venemaal Moskvast Habarovskini. Sekti eestvedajaks on Konstanstin Rudnev, kes esineb ka pseudonüümi Õpetaja või Guru all, kirjutab SL Õhtuleht.

Sekt praktiseerib psühholoogilisi meetodeid inimese tahet allutades. Õnne Akadeemia kasutab ka „narkootilist šamaaniteed”, mille käigus kaotavad ohvrid reaalsustunde ning satuvad eufooriasse. Eraldi laagreid korraldatakse ka lastele.

Komsomolsjaka Pravda andmeil päästeti kuus neidu seksi käest pärast seda, kui nad olid seksiorjadeks muudetud. Nad viidi Konstantin Rudnevi residentsi, kus korraldati rühmaorgiaid ja isegi suguakte loomadega.

Kõik see võeti linti ning müüdi välismaale. Muuseas on filmis lõiguke, kus Suur Juht pistab elusale kassile tule otsa.

Kuus neidu suudeti sekti käest päästa, kuid näiteks üks neist pidi peale seksiorjaks muutmist aasta psühhiaatriahaiglas veetma ning uuesti rääkima õppima. Ta oli sektile andnud kogu oma vara, sealhulgas korteri.

Üks sekti eksliige jutustab, et kui üks tema saatusekaaslane sektist pääseda üritas, juhtus temaga „õnnetus”, ta jäi auto alla.

Eesti toimuva seminari kohta on valitud inimestele saadetud info, et laupäeval algab Eesti Leigo talus 24. novembrini kestev üritus. Osalemistasu on 500 eurot.

Osalejale lubatakse õpetada muu hulgas seksuaalenergia valitsemist ja selle energia mõju äriedule, perekonna suhete harmoniseerimist, spetsiaalseid praktikaid tõelise kaaslase leidmiseks.

Eesti nõid Hannes Vanaküla ütleb SL Õhtulehele, et ka Luule Viilma surm on nende Õnne Akadeemia hingel. „Kui inimene ei allu, siis lüüakse ta kaitsekookon puruks ja ta hukkub õnnetuses.„