“Ma ei ole ainus, kes niimoodi on auto lõhkunud. Kui need hagid kokku korjata, siis Tallinna linn hakkaks maksma nii et…” ei välista reformierakondlane kohtus käimist. “Paras närvikulu on see kohtuskäimine küll, aga selle ilmaratta aluse maa (Kadrioru endise lõbustuspargi krunt — toim.) eest said nad niipalju raha küll, et see nüüd autode remontimiseks anda,” sajatab vihane mees SL Õhtulehele.

“See on täielik sigadus kõigi linnakodanike suhtes, et Tallinna teed sellised on!” ei suuda mees rahuneda. „Paltsu peaks sunniviisiliselt panema mööda oma linna tänavaid Zaporožetsiga sõitma!”

Õnnetus Klaasseniga juhtus Tartu maantee 61 maja juures, auk oli vihmasajusest ilmast triiki vett täis, nii et seda polnud kohe nähagi. Asfaldis haigutava kurjajuure teravad servad purustasid poliitiku masina mõlemad vasakpoolsed veljed ja rehvid. Klaasseni õnneks oli Mercedesel kaskokindlustus.

SL Õhtuleht luges kuu alguses Tartu maanteel 100 meetril kokku 800-1000 teeauku.

Tallinna linnapea Tõnis Palts on lubanud, et Tartu maantee remont tõuseb prioriteediks alles järgmisel aastal. Tänavu seda uuendatatakse.