"Ma ütlen niimoodi, et ma nüüd käin homme Tallinnas ära. Mind hakkab ka see jama ära tüütama. Viin seal end asjadega kurssi, et mis siis toimub ja kes kui palju mu nime kasutab," rääkis Luik Delfile.

Ärimehe sõnul rääkis ta advokaadiga ning koos otsustati väike mõtlemiaeg võtta. "Paistab, et seda teemat lahmitakse muidu viimsepäeva laupäevani, võtan endale 24 tundi ja siis räägime," lubas "Pommionu" Luik.

Täna kuulati Ester Tuiksoo ja Priit Toobal kaitsepolitseis kahtlustatavana üle. Kahtlustuse kohaselt mõjutasid Keskerakonna juhatuse ja riigikogu liikmed Ester Tuiksoo ja Priit Toobal nii Tallinn Kultuuripealinn 2011 raames toimuvatele üritustele teenuseid tellivaid ametnikke kui ka plaanisid tulevikus mõjutada teiste projektide finantseerimisotsuste vastuvõtjaid.

Ester Tuiksood ja Priit Toobalit kahtlustatakse karistusseadustiku paragrahv 298 järgi kvalifitseeritava kuriteo toimepanemises ehk vara lubamisega nõustumises ja vastuvõtmises vastutasuna selle eest, et nad kasutasid ebaseaduslikult ära oma tegelikku ja eeldatavat mõju eesmärgiga saavutada avaliku halduse ülesandeid täitvalt ametiisikult tema ametiseisundit kasutades teo toimepanemine ja toimepanemata jätmine vara andja huvides.