Volkov kirjutab tänases Sirbis, et uue hoone asukoht on sobimatu - perifeeria, kus raudtee põhjustab vibratsiooni, lennukoridor müra, võimsad kõrgepingeliinid ja -alajaam häireid elektroonilistes süsteemides ning mobiiliside on pidevalt häiritud.

"Kui ERRi hoone(te) kolimise investeeringutesse pole ette nähtud kopteriplatse ERRi infotoa kõrval, samuti Toompeal jm olulistes paikades, pole kesksest inforuumist lahkumise plaan reaalselt toimivana sisuliselt läbi mõeldud," märgib Volkov ning meenutab, et ERRi stuudio Solarisesse kolimist põhjendati vajadusega rahvale lähemal olla.

"Ei usu mina uue maja sünergiasse ja sellest tulenevasse kvalitatiivsesse tõusu, pigem ikka asukohta," leiab Volkov, kelle sõnul annab ERRi kesklinnast ärakolimine kommertskanalitele mitu punkti eduseisu, rahvusringhääling aga marginaliseerub.

Volkovi sõnul saaks tegelikult rekonstrueerida ka Telemaja - lammutada ebaõnnestunud uuem büroode osa, vajadusel ehitada uus ning rajada uued stuudiod vanade stuudiote katusele, kus avaneb vaade vanalinnale.