"Kõik ekspertiisid näitasid, et linnahalli kandekonstruktsioonid on täiesti korras. Seda kinnitab ka hoone peakonstruktor Ago Kuddu. Tõsi, katvad konstruktsioonid vajavad kohati asendamist, kohati uuendamist. Eriti muidugi vajab uuendamist katus.

Rahvas armastab häid asju, sealhulgas Linnahalli. See on suur meisterlikkus, millega arhitekt Raine Karp sai hakkama - mere poolt ei varja 5000 kohaga saal üldse vaadet vanalinnale. Ta on moodustanud suure pieteeditundega rannaäärse ruumi. Me räägime, et hall ehitati nõukogude ajal, mil rahval oli raske. Ent kõik see, mille üle me oleme uhked (raekoda, Oleviste, Niguliste kirik) ehitati siis, kui valitsesid saksa rüütlid ja eestlastel polnud sugugi kergem."

Tallinna linnavalitsus on salastanud läbirääkimiste käigu Maailma Juudi Kongressi juhi Roland Lauderi firmaga, kahe aasta eest loodeti Lauderist Linnahalli ülesehitajat. Varasemalt on linnavalitsus kuulutanud välja linnahalli erastamiskonkursi, mille võitis Urmas Sõõrumaa ja Märt Vooglaidi firma, ent asus taotlema mere äärde lisamaad ning linnahall jäi arendamata.