"Normaalselt, hulga paremini, kui hommikul," vastas peaminister Andrus Ansip Delfi küsimusele, kuidas ta end tunneb.

"Laupäeval pärast rulluisutamist tundsin vasakus puusas mingisugust valu, aga mitte midagi erilist. Esmaspäeval käisin veel rulluisutamas ja ka mingit probleemi ei olnud ja ka eile polnud. Aga täna hommikul lõi päris korraliku valu sisse ja oli ikka nii valus, et ma janunesin valuvaigisti järele," rääkis Ansip otse haiglavoodist.

Valuvaigistit sooviv peaminister tekitas aga kohalikes arstides siiski mure ja nad arvasid, et peaks ta haiglasse uuringutele tooma. "Tulemus on selline, et mingisuguseid purustusi, suuri põletikukoldeid ega midagi taolist ei avastatud ja kui uuringud tehtud olid, siis tehti mulle üks valu blokeeriv süst," sõnas peaminister.

"Nüüd ma pean natuke aega veel lesima, siis ma lähen lennukisse ja tulen Tallinnasse. Ongi kõik."

Ansip ei osanud täpseid põhjusi öelda, millest valu tulla võis. "See on närvipõletik, nüüd on siis tehtud süst ja sellega on see praegu lõppenud."

Ansip ütles, et päris liikumist segama valu siiski ei hakanud. "Ma ikka omal jalal tulin haiglasse, ei tulnud kanderaamil ega kiirabiga," sõnas ta.

"Ma ei oska seda valu nüüd nii kirjeldada, et Eesti rahvas seda ka minuga koos tunda saaks. Oli valus."

"Ma olen tänulik siinsetele arstidele, et nad on väga tõsised uuringud teinud ja mul on loomulikult hea meel, et midagi hullu ei ole," lisas peaminister.