Reformierakonna 14-liikmelise juhatuse liikme kohale kandideerib 20 inimest - Arto Aas, Kalle Jents, Urmas Klaas, Urmas Kruuse, Tõnis Kõiv, Rein Lang, Jürgen Ligi, Kalev Lillo, Tiina Lokk-Tramberg, Urmas Paet, Kalle Palling, Keit Pentus, Hanno Pevkur, Laine Randjärv, Valdo Randpere, Taavi Rõivas, Aivar Surva, Jaanus Tamkivi, Ivar Unt ja Einar Vallbaum, ütles Reformierakonna pressiesindaja BNS-ile.

Vastavalt esimehe ja juhatuse valimise korrale sai Reformierakonna esimehe ja juhatuse liikme kandidaate üles seada 9.-23. maini. Kandidaate võisid esitada kõik erakonna maakondlikud, piirkondlikud ja allorganisatsioonid ning erakonna liikmed.

Reformierakond valib kaheks aastaks esimehe ja uue juhatuse 12. juunil Pärnus toimuval üldkogul. Samuti kinnitatakse üldkogul erakonna majandusaasta aruanne. Juhtkonna valimisel saavad erakonna liikmed osaleda nii üldkogul kui ka e- ja eelhääletusel.

Üldkogul esinevad kõnega erakonna esimees Andrus Ansip ja peasekretär Martin Kukk, kes annavad ülevaate märtsis toimunud riigikogu valimistest ning teevad kokkuvõtteid valitsuse ja erakonna tööst.

Viimati valis Reformierakond uusi juhte 2009. aasta detsembris, mil esimeheks valiti tagasi Andrus Ansip. 14-liikmelisse juhatusse osutusid valituks Arto Aas, Urmas Kruuse, Tõnis Kõiv, Rein Lang, Jürgen Ligi, Lauri Luik, Meelis Mälberg, Urmas Paet, Keit Pentus, Hanno Pevkur, Laine Randjärv, Valdo Randpere, Taavi Rõivas ja Jaanus Tamkivi.

Reformierakonna juhatusse kuulub lisaks esimehele 14 liiget.