"Poliitik ei pea kindlasti oma nägu varjama ja kui erakond soovib oma raha eest reklaamplakatid üles riputada, võib seda teha. Maksumaksja raha eest pole aga selline tegu aktsepteeritav," leiab peaminister.

"Kui sellist asja tehakse maksumaksja raha eest ja väidetakse, et see on elanike informeerimine, siis see on häma," lisas Ansip.

Põhja-Tallinna linnaosas on üleval rida suuri reklaamplakateid, millel näeb rahva raha eest linnaosavanem Karin Tammemäe ja tema asetäitja Priit Kutseri nägusid.

Stroomi ranna juures kutsub Tammemägi linnarahvast tasuta kepikõnnitreeningutele. Sõle 40 endise koolimaja seinal teatab aga Priit Kutser, et selle koha peale kerkib kahe aasta pärast ujulaga spordikompleks. Laupäeval toimub Stroomi rannas pere- ja tervisepäev, mida reklaamival plakatil on samuti Tammemäe pilt.

Mõlema reklaami eest maksab Põhja-Tallinna linnaosavalitsus, reklaamide hinda aga ei avalikustata. Karin Tammemägi põhjendas enda pildiga hiigelplakati ülespanekut asjaoluga, et suvel linnaosa ajaleht puhkab ning teavitustööd tuleb teha teisiti. Kutser teemat kommenteerinud ei ole.