Kuigi @AndrusAnsipEU konto Twitteris on üsna noor, pärinedes 25. juulist, on kasutaja lühikese ajaga väljastanud ohtralt huvitavaid säutse. Nii võib kontolt leida sisukat välispoliitilist süvaanalüüsi, mida inspireeris uudis Vladimir Putinist rääkivast raamatust: „Inimene, kes nii palju sporti teeb, ei saa olla läbinisti halb. Ka Sotši Olümpiamängude avatseremoonia oli väga ilus."

Spordiga ka jätkatakse - samalt päeval, 25. juulil on tehtud järgmine sissekanne: „Nii, lähen suusatan nüüd pisut, kohtume õhtul."

Lisaks võib kontolt leida kiituse Facebookis päevapoliitilistel teemadel aktiivselt sõna võtva Jürgen Ligi aadressil: „Mul endal pole iga päev nii häid mõtteid, mida teiega jagada. Jälgige sel ajal Jürgen Ligi FB-s. Küll tema ikka virutab :) kellele vaja :)."

Kas endisel peaministril on pärast Eesti ja maailma probleemide lahendamist tõesti nii palju vaba aega tekkinud, et pea ees sotsiaalmeedia lainetesse karata? Ilmselt siiski mitte. 25. juulil on kasutaja @AndrusAnsipEU postitanud järgmise mõtte: „Ärge võtke seda kontot tõsiselt. See on paroodia, nali."

Reformierakonna pressiesindaja Silver Pukki sõnul on tegemist libakontoga ja nii tulekski suhtuda kontol olevatesse sissekannetesse.

Kuna oma silm on ikkagi kuningas, saab @AndrusAnsipEU kontot näha siit.