Esimene kutsikas sündis täna hommikul kell 7.51 ja teine kell 9.55. Tallinna loomaaia direktori Mati Kaalu sõnul ei ole välistatud kolmandagi kutsika sünd. "On olnud juhuseid, kus amuuri leopard sünnitab lausa paar päeva pärast esimese kutsika sündi," ütles Kaal.

Suure mürinaga saabunud Kevad on loomaeda toonud ja toob veel palju uusi asukaid. "Kaameleid on siin praegu sündinud, praegu kaks tükki ja juurde on veel tulemas. Suuremal hulgal on sündinud rippkõrvkitsesid ja kääbuskitsesid ja muud sellist koduloomade seltskonda. Siis on siin pulmamängud käimas ja esimene poeg on koorunud juba ka kotkastel ja eks neid hakkab jälle tulema juurde," rääkis Kaal.

"Kuu-pooleteise pärast peaks ka lumeleopardil juurdekasvu tulema," ütles Kaal. Ta lisas, et kuu aja pärast on ka sõralistel lausa massiliselt sünde ja ka kotkad ja kakud hauduvad. "Kevad on ikka täie hooga juba kohal."

Kaalu sõnul on kevad loomaaeda saabunud tõepoolest suurelt. "Lumi sulab väga kiiresti ja siin meie platsi peal elab ju ka väga palju looduslikke linde. Need on juba kohal, naerukajaka koloonias on linnud kohal ja kuldnokk laulab. Päike särab ja loomad, kes talvel sees olid, muidugi saavad ka järjest pikemalt õues käia," ütles Kaal Delfile.