Välisministeerium postitas oma koduleheküljele teate sellest, et Iirimaa keelas riiki sisenemise Eestist pärit alla 25-aastastele vallalistele naistele. „Eesti abielunaistel palub Iirimaa kanda pearätti ja põlle,“ teatas ministeerium.

Aadressilt kapoaastaraamat2012@ gmail.com saadeti meediale pdf-formaadis kujundatud fail ja viide kaitsepolitsei liba-aastaraamatule, kirjutab BNS.

Valga linnavalitsus teatas Eesti Valga ja Läti Valka ühinemisotsusest ning uue nimega ühendlinnast Walk.

Põllumajandus-Kaubanduskoda andis teada, et on alates 1. aprillist nõuandeteenistuse uus koordineerija, kuna teab, keda nõustada ja millist nõu on vaja anda. Statistikaamet teatas, et järgmisel rahvaloendusel katsetatakse satelliidifotot, milleks peavad kõik inimesed kindlal kellajal õue tulema. Maa-amet märkis oma koduleheküljel, et nende töötajad tegid kindlaks uue Haanja kõrgustikus asuva tipu, mis on 321,3-meetrine ja ületab senist Eesti kõrgeimat tippu Suurt-Munamäge.

Tallinna linnatranspordi aktsiaselts teatas, et pealinna vanad trammid hakkavad sõitma taastataval Tallinna-Haapsalu raudteel. Põhja-Tallinna linnaosa pressiesindaja teatas, et linnaosa vanem Karin Tammemäe lahkub ametist ja saab maailmaränduriks ning alustab oma vallutusi Mauritaaniast.

Apollo raamatupood teatas oma 2700. juubelist, kuna 6. sajandil enne Kristuse sündi nägi ilmavalgust Zeusi ja Leto poeg valgusejumal Apollon. Tallinna Teletorn viskas pressiteates nalja, et teletorn kolitakse Vabaduse võidusamba asemele ja võidusammas viiakse Maakri tänavale.

Sarnase sisuga libapressiteateid said meediaettevõtete toimetused täna veelgi.