Nimelt saatis Järvet 2009. aasta veebruaris kaks meili oma toonasele elukaaslasele, Tallinna laste turvakeskuse keskerakondlasest juhile Erki Korpile. Meilides olnud info puudutas endisest prostituudist turvakodu töötajat ning sisaldas andmeid, mida Järvet sai politsei andmebaasist.

Järvet küsis saates "Kahekõne", et kui info endisest narkomaanist ja prostituudist turvatöötajast saab teatavaks ja inimesel on kodus kasvamas tütar, kellel võib kunagi juhtuda, et tekivad sõltuvusprobleemid ja ta vajab kuskil samasuguses turvakeskuses abi, siis kas see inimene ise käituks teisiti. Järvet lisas, et teeks praegu täpselt samamoodi, kui kolm aastat tagasi. "Ma tegin seda kui ema ja politseinik," ütles Järvet.

Järveti sõnul on ta tutvunud riigikohtu otsusega, mis tühistas tema süüdimõistva otsuse, ning talle tundub, et prokuratuuril oleks väga keeruline tema kohta uut süüdistust esitada.

Süüdistuse järgi edastas Järvet 2009. aasta veebruaris kahel korral talle ametitegevuses teatavaks saanud teise inimese tervist, eraelu või äritegevust puudutavat teavet. Samas ei kuulunud tema töökohustuste hulka selle teabe edastamine, samuti edastas ta infot selleks õigustamata inimesele.

Mullu oktoobris jättis Tallinna ringkonnakohus advokaadi kaebuse rahuldamata ning jättis jõusse Järveti süüdimõistmise kutse- ja ametitegevuses teatavaks saanud saladuse hoidmise kohustuse rikkumises.

Riigikohus tühistas selle aasta 5. aprillil Järveti süüdimõistmise täies ulatuses nii Tallinna ringkonnakohtus kui Harju maakohtus ning saatis tema süüasja maakohtule uueks arutamiseks uues kohtukoosseisus.