Täna-homme on peaminister Andrus Ansip töövisiidil Suurbritannias.

Neljapäeva õhtul siirdub ta Tšiili pealinna Santiagosse Euroopa Liidu ja Ladina-Ameerika tippkohtumisele, mis kestab viis päeva, reedest teisipäeva, 29. jaanuarini.

Neljapäevast laupäevani on Santiagos ka välisminister Urmas Paet, kes osaleb Euroopa Liidu ja Ladina-Ameerika ning Kariibi mere riikide tippkohtumise raames toimuval välisministrite kohtumisel. Paetil on Tšiilis kavas ka kahepoolsed kohtumised Brasiilia ja Colombia välisministriga.

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts osaleb neljapäeval ja reedel iga-aastasel Balti riikide transpordiministrite kohtumisel Riias.

Rahandusminister Jürgen Ligi ja asekantsler Martin Põder osalevad kohe esmaspäeval eurogrupi kohtumisel Brüsselis. Teisipäeval osalevad Ligi ja Põder ELi Nõukogu rahandus- ja majandusministrite kohtumisel (Ecofin) Brüsselis.

Põllumajandusministeeriumi kalamajandusosakonna juhataja kt Ain Soome ja kalanduse arengu büroo juhataja Juhani Papp kohtuvad kolmapäeval Brüsselis Euroopa Komisjoni esindajatega, et arutada EL järgmise finantsperioodiks 2014-2020 loodava Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi rakendamisega seonduvaid küsimusi.

Välislähetustel on ka seitse riigikogulast

Eilsest, laupäevast kuni uue nädala reedeni osalevad Euroopa Nõukogu Parlamentaarse Assamblee (ENPA) Eesti delegatsiooni juht Andres Herkel ning liikmed Margus Hanson, Paul-Eerik Rummo ja Indrek Saar Prantsusmaal Strasbourgis ENPA 2013. aasta istungjärgu I istungil.Tänasest reedeni osalevad NATO Parlamentaarse Assamblee (PA) Eesti delegatsiooni juht Marko Mihkelson ning liige Sven Mikser Kataris Dohas ja Bahreinis Manamas NATO PA kaitsekomitee üle-Atlandilise kaitse- ja julgeolekualase koostöö alamkomitee väljasõiduistungil.

Kolmapäevast neljapäevani osaleb Vahemere Liidu Parlamentaarse Assamblee (PA) Eesti delegatsiooni juht Imre Sooäär Belgias Brüsselis Vahemere Liidu PA poliitika-, julgeoleku- ja inimõiguste komitee istungil ning neljapäevast laupäevani Itaalias Roomas majandus-, rahandus- ja sotsiaalkomitee istungil.