LP saab sel sügisel kolmeaastaseks ja tagasiside nii lugejailt kui ka intervjueeritavailt on olnud sedavõrd positiivne, et aeg on küps teha lehte veel mahukamaks (alates homsest ilmub igal nädalal 40 lehekülge!) ja veelgi sisukamaks. LP meeskonnaga on liitunud alates augustist ka kaks uut ajakirjanikku. Üks neist - Raul Ranne - on töötanud ajakirjanikuna üle 20 aasta ja rohkem kui poole sellest Eesti Ekspressis. „LP on mitmekesine ajaleht, mis annab võimaluse kirjutada erinevatel teemadel. See välistab võimaluse muutuda ühekülgseks,” ütleb Raul. Talle on elus oluline vaheldus, sest tegeldes ajakirjanduses ainult ühe kitsa valdkonnaga võib stampidesse sattuda ja end ära kulutada. Teine uus ajakirjanik Kaur Maran on diplomeeritud geograaf, kelle suur kirg on ajakirjandus, seepärast õpib ta Tallinna ülikoolis ajakirjanduse magistriõppes. Kaurile meeldib uurida asjade tausta ning kirjutada elunähtustest, kus teadus ja elu kokku puutuvad. Tartu ülikooli ajakirjanikuharidusega Ursula Nõu on LP-s juba üle aasta töötanud ning tõestanud end nii hea sulega kirjutaja kui ka osava suhtlejana.

LP uutest rubriikidest saab täpsemalt aimu homset lehte lugedes. Aga kergitame mõne sõnaga katet: „Rebitud mõtete” rubriigis saavad sõna inimesed, kes on tuntud muul alal ja ütlevad, mis on neil südamel. Otsa teeb lahti näitleja Jan Uuspõld, kes kirjutas LP-le oma elu esimese kolumni. Rubriigis „Minu...” uurime põnevaid hobisid, tegevusi, asju ja elamusi. Mis võiks nädalavahetusel olla sobivam kui lapata pildialbumeid? Kiikame fotode kaudu põnevatesse eludesse ja esimesena avab oma albumi kaaned Siim Kallas. Rubriigis „Maa sool” tutvustame uusi tegijaid, kes on algatanud midagi erilist ja teinekord ka ootamatut, millega äriilma mitmekesistada. Uusi mõtteid ja värskeid ideid lisandub lehte igal nädalal.

Et kogu infoga alati esimesena kursis olla, on tark tellida LP omale koju, sest auhind on muljetavaldav. Loosime välja nädalavahetuse kahele ehk kaks ööd Pädaste härrastemaja superior-toas koos rikkaliku hommikusöögiga. Saabudes ootab armsaid lugejaid kolmekäiguline õhtusöök luksuslikus restoranis Alexander, järgmisel päeval kahekäiguline lõuna meremaja terrassil ja kaks täismassaaži Pädaste ülipopis spaas. Teisel õhtul ootab LP sõpru restoranis Alexander Põhjala saarte üheksakäiguline degustatsioonimenüü…

Telli LP ja osale kampaanias aadressil epl.ee/sisukas või helista 6804444.