Nimelt saatis Delfi Tallinna linnapeale ja Keskerakonna juhile rea küsimusi enne tänast Eesti Ekspressi artiklit. Savisaar saatis vastused aga pärast skandaali ilmsikstulekut ning küsimusele, kas Keskerakonnas on Reformierakonnale sarnaselt esinenud musta rahastamist vastas Savisaar nii:

"Ma loodan, et mitte. Kui rääkida üldse rahast poliitikas ja korruptsioonist seoses sellega, siis minu kolleeg Kalle Klandorf on hiljuti kirjutanud Delfis artikli, kus ta toob välja, et palju enam korruptsiooni on ilmnenud riigiasutustes, mitte omavalitsustes. Omavalitsusi, eriti Tallinna linna, süüdistatakse teenimatult. Statistikat selle kohta leiab küllaga, ainult sellest püütakse mitte rääkida."

Endine keskerakondlane ja Edgar Savisaare usaldusisik Tarmo Lausing rääkis ajalehele Eesti Ekspress, et ta annetas pärast 2005. aastat peale noortekogu juhi kohalt taandumist erakonnale 250 000 krooni, mille päritolu ta ei teadnud.

"See toimus pärast noortekogu juhiks olemist (Lausing juhtis noortekogu 2005. aastani). Mulle anti erakonna tähtsa ametniku poolt raha. Seal oli 250 000 krooni ja ma pidin leidma annetajad,“ rääkis Lausing.

Endine keskerakondlane ja 2000-ndate keskel erakonna juhatusse kuulunud Henri Kaselo rääkis aga Delfile, et nägi 2007. aastal oma silmaga, kuidas mitmeid kordi laotati lauale rahapakke, mida siis erakonna esimehe lähikondlased pidid erinevatel meetoditel "puhtaks pesema".

Keskerakond teatas oma ametlikus kommentaaris aga, et Eesti Ekspress ründab Keskerakonda ja sotsiaaldemokraate ning tegemist on enne valimisi aset leidva propagandaga.