„Ma ei tea täpselt millal, aga jah – sellises õhkkonnas ja sellise juhiga ei ole mõtet Keskerakonnas jätkata,“ ütles Seppik BNS-ile.

Küsimusele, kas miski – näiteks Edgar Savisaare taandumine erakonna juhi kohalt – võib selle otsuse ümber pöörata, vastas Seppik, et seda ei juhtu.

„Meie juht ütles eile selgelt, et sellest ärgu me mitte unistagugi, kes mõeldagi julgeb, see visatakse välja, nii et ei muutu seal midagi, ainult hullemaks läheb,“ tõdes ta.

Millal Seppik erakonnast lahkub, sõltub osalt ka tema erakonnakaaslastest. „Me ei ole maailmas üksi, pean teistega ka arvestama, sooviti veel küsimusi esitada. Mul ei ole ruttu,“ ütles ta. „Aga pärast Savisaare eilset esinemist on täiesti selge, et kes teda tingimusteta ei kummarda, sellel täna Keskerakonnas kohta ei ole.“

Seppiku sõnul on erakonnast lahkujaid veel, kes ei ole seda veel avalikult välja öelnud. „Ma tean et on, kui palju, kes seda täpselt teab, aga nelja-viit inimest tean kindlasti nende hulgas, kelle nime ka ajakirjandus teab,“ sõnas Seppik.