Juba eelmisel nädalal küsiti, et kuidas linnapea tervis on, ütles Klandorf linnavalitsuse pressikonverentsil. "Linnapea tervis läheb järjest paremaks. Kuna linnavalitsuse Vabaduse väljaku majas pole paigaldatud varustust, millega võimalik tööle ja majas liikuda, niikaua toimuvad istungid Poska majas," ütles Klandorf.

Tema sõnul tuleb linnapea kindlasti pressikonverentsile, kui on toimumas midagi üliolulist, täna olid arutusel igapäevased tööküsimused. "Linnapea on nii tagasihoidlik inimene, et ei pea igal pressikonverentsil ennast eksponeerima," kordas Klandorf möödunud nädalal öeldut.

Abilinnapea Sarapuu ütles lisaks, et Edgar Savisaar ei käinud ka varem igal pressikonverentsil. Kui tulevad arutusele eelarve küsimused, siis ta kindlasti tuleb pressikonverentsile. Või kui on tegu linna aastaaruandega või millegi muu olulisega, mis linna ja inimeste elu mõjutab, selgitas Sarapuu.

"Linnapea on väga heas vormis, teeb kadedaks," ütles Sarapuu. "Minu sõbrad on küsinud, et kuidas ta on ja välja näeb. Ta on heas vormis, tuletab meile meelde, kuidas asjad on olnud, kuidas tuleks teha. Kadestamisväärne vorm!"

Kevadel rängalt haigestunud ning seejärel jala amputeerumise üle elanud Edgar Savisaar naasis pärast kuudepikkust haiguspuhkust eelmisel nädalal linnavalitsusse tööle. Ühtlasi andis ta teada, et loobub riigikogu liikme kohast.