Mõne aja eest jahmatas Eesti avalikkust kiropraktik Rainer Kägo, kes väitis, et on aasta isaks kuulutatud Hans Sissase sohipoeg, keda mees polevat kunagi tunnistanud. Kohtuekspertiisi instituut väljastas nüüd paberi, millest lähtub, et Eesti Ema monumenti rajav Sissas pole Kägo isa, kirjutab Lõunaleht.

„Meil on selliseid andmeid, et Rainer Kägo süüdistused olid alusetud, ning kohtu teel nõutud DNA analüüs osutus negatiivseks. Need, kes mind kiirustasid hukka mõistma, peavad nüüd mõtetes vabandust paluma…“ räägib Hans Sissas, kelle ees laual lebab paberileht ekspertiisi tulemustega.

LõunaLehelt kuuleb Hans Sissas, et Rainer Kägo lubas ekspertiisi tulemused vaidlustada, ja puhkeb naerma.

„No las annab uuesti kohtusse! Minul ei ole enam huvi, mul tulemus käes. Ma lülitasin ennast välja, esimene öö sain korralikult magada, ei olnud kõhuvalu, süda ei kloppinud, ei olnud väljaspool ennast,“ rõõmustab ta.

„Mina pole Raineri õpetaja. Kui ta ütleb, et ma olen siga isa, siis ma annan „sigaisana“ nõu, et ärgu kulutagu enam oma raha. Annetagu pigem see raha Eesti Ema monumendile,“ soovitab Sissas. „Kui tema tahab juures olla, mingu andku uuesti kohtulik käik, temal on see võimalus, mina enam ei lähe.“....