"Tegelikult on see lähedastele sümpaatne uudis, et muutusi ei ole, sellepärast et ta on kriitilises seisundis ja saab olla muutus paremuse poole, aga halvemuse poole muutuse ruumi eriti ei ole. See on ka selge," lausus Must.

Intensiivravi osakonnas on kõik patsiendid aparaatide kontrolli all, võetakse analüüse ning pidevalt jälgitakse südame tööd ja vererõhku, märkis Must.

"[Edgar Savisaare] lastele on väga selgelt seletatud tema olukorda ja selles ei ole kahtlusi, et ta on tõepoolest kõige paremate eriala spetsialistide käe all, aga olukord on jätkuvalt kriitiline. Olulisest paranemise märgist ei ole siin juttu olnud," sõnas Must.

Keskerakonna pressiesindaja Taavi Pukk teatas täna pärastlõunal, et Edgar Savisaar viibib endiselt Tartu ülikooli kliinikumis intensiivravi osakonnas ja tema seisund ei ole viimase öö jooksul muutunud.

Edgar Savisaar võitleb Tartu ülikooli kliinikumis ootamatu ja ränga infektsioonhaigusega. Ta on intensiivraviosakonnas ning teda hoitakse kunstlikus koomas.

Hiljuti Taist töövisiidilt naasnud Savisaar oli avalikkuse eest viimati 17. märtsil, mil ta jättis hüvasti maestro Eino Baskiniga.