112-päevale eelneva nädala jooksul arutati lastega ohtusid, mis meid ümbritsevad. Räägiti, millised ohud on lasteaia ümbruses, miks peab kandma helkurit ja helkurvesti, miks peab autos olema turvatool ja millal peab kandma jalgrattakiivrit. Jalutuskäikudel lastega liikluses õpetati lapsi nägema ohtusid, teadma, et tuleb kõndida kõnniteel ja teed saab ületada ülekäigurajalt. Tänaval õpiti selgeks mõned lihtsamad liiklusmärgid. Samuti arutati lastega ohtusid mänguhoovis, näiteks kuidas liumäelt alla lasta ja kuidas kiikuda, et oleks turvaline. Ka ohud toas tuli läbi arutada.

Omaette teemaks oli tuletikkude kasutamine. Kas tikkudega tohib mängida ja mis võib nendega juhtuda. Kui aga on juhtunud õnnetus, mida siis teha tuleb. Rääkisime, kuidas käituda õnnetuse korral ja millal on vaja helistada 112. Lastega õpiti, mida tuleb öelda kui sa helistad 112. Laps peab teadma oma nime ja aadressi.

Euroopa 112 päeva tähistati Kuressaare Pargi lasteaias 8. veebruaril, mil kõik lapsed ja lapsevanemad kogunesid lasteaia hoovi 112-lustipäevale. Kohale olid kutsutud pääste- ja politseiauto koos Nublu ning lõvi Leoga. Esialgu rääkisid Leo ja Nublu, mis täna toimuma hakkab ja mida see 112 tähendab. Lapsed näitasid Leole ja Nublule, kuidas see numbrikombinatsioon neile paremini meelde on jäänud. Näidati suule- 1, ninale-1 ja silmadele 2.

112 päeva üritusel nägid lapsed, kes tulevad appi, kui on juhtunud õnnetus. Uuriti koos vanematega politsei- ja päästeametiautot. Kõik said näha vilkureid ja kuulda sireene.

Seejärel toimusid lõbusad sportlikud tegevused: täpsusvisked 112 märklauda; lapse kandmine; 112 mänguauto võidusõit, 112 kellukeste helistamine üleshüppega.

Peale sportlikku tegevust oli õues läinud pimedaks, ja oli hea võimalus kõik üheskoos lapsed, lapsevanemad ja õpetajad moodustada inimketina üks suur 112 number. Peredel olid kaasas taskulambid, mida sai vilgutada. See 112 number jäädvustati pildile.

Üritus lõppes ühise teejoomise ja küpsiste söömisega. Laste silmad särasid ja kõik tundsid rõõmu õnnestunud lustipäevast.