Raske tööõnnetus Kohtla-Järvel: VKG töötaja kukkus 29 meetri kõrguselt alla

Дипломаты посетили Viru Keemia Grupp

Eile kukkus Kohtla-Järvel 29 meetri kõrguselt alla 26- aastane Viru Keemia Grupis töötav elektritööline. Noormees viibib haiglas ning ta seisund on raske.
Loe edasi...

DELFI FOTOD ja VIDEO: Salamisi Moskvas arsti juures käinud Savisaar jõudis Tallinna tagasi

Salatsemise varjus Moskvas käinud Edgar Savisaar jõudis kell 13.48 rongiga tagasi Tallinna.
Loe edasi...

DELFI VIDEO: Lasnamäe linnaosavanema kiired ajad - Savisaarega Moskvasse, tiir linnas, tööpäev rongis ja õhtul Laulasmaale haldusreformi arutama

Lasnamäe linnaosavanem Maria Jufereva käis sel nädalal Edgar Savisaarega Moskvas. Linnavalitsuse teada on ta täna ja homme lähetuses seoses haldusreformi arutamisega. Tänase tööpäeva veetis ta oma sõnul Moskva rongis telefoni teel töötades, õhtul tuleb aga haldusreformi teemaline arutelu Laulasmaal.
Loe edasi...

Moskva kutsub takistama neonatsismi propagandat ja kurjategijate heroiseerimist Eestis

Harald Nugiseks

Venemaa välisministeerium kutsub õiguskaitsestruktuure ametlikule Tallinnale vastupanu osutama, et takistada neonatsismi propagandat ja natsikurjategijate heroiseerimist, ütles Venemaa välisministeeriumi inimõiguste, demokraatia ja õiguste ülimuslikkuse volinik Konstantin Dolgov, vahendab RIA Novosti.
Loe edasi...

Ekspertiis: Viimsi abiturientide surmasõiduki kiirus oli 140 km/h

Prokuratuuri kinnitusel sõitsid teisipäeva öösel Viimsi kooli õpilased teelt välja kiirusega 140 km/h. Ekspertiisist selgus ka, et asfalt oli kuiv ning nähtavus hea. Oodatakse veel joobeekspertiisi tulemusi.
Loe edasi...

Viis Eesti reisiettevõtet lisati musta nimekirja

Viis reisifirmat ei täitnud 20. oktoobriks seatud kohustusi.
Loe edasi...

FOTOD: Kalamajas avanesid trügimise saatel Põhja-Tallinna suurima kaubanduskeskuse uksed

Endises Arsenali sõjatehases Tööstuse ja Erika tänava nurgal avas uksed Põhja-Tallinna ostu- ja vabaaja keskus Arsenal.
Loe edasi...

Türgi välisminister: oleme nõus rajama Tallinnasse mošee kohe, kui eestlased sellega nõus on

Mevlüt Çavuşoğlu koos Eesti islamikogukonna liidrite ja Türgi suursaadikuga

Eestis visiidil viibiv Türgi välisminister Mevlüt Çavuşoğlu ütles neljapäeval Tallinnas esinedes, et religiooni ametlik tõrjumine aitab radikaliseerumisele üksnes kaasa.
Loe edasi...

Mihkel Raud Siim Raie karmist suuvärgist: naeruväärne on lugeda moralistide arvamusi

Mihkel Raud

Möödunud nädalal lahvatas TV3 saates "Kolmeraudne" poliitik Martin Helme ja Vabariigi Presidendi Kantselei endise juhi Siim Raie tuline vaidlus, mis kulmineerus sellega, et hetkel muinsuskaitseameti peadirektorina töötav Raie saatis Helme selgeõnaliselt inimese taguotsa uurima.
Loe edasi...

Jultunud petis müüb võltsi ja ohtlikku diabeediravimit arstide identiteete varastades

Andrei Agafonovi firma väärindas eBayst ostetavat kaupa korraliku veebilehe tegemisega, jättes mulje kvaliteetsest tootest.

Toote kuldaväärt toime reklaamiks varastas petisest ärimees kahe Soome arsti identiteedid. Arstide suhu on pandud ohtlik soovitus päris diabeediravimitest loobuda. Praegu veebipõhine äri veel toimib, kuid ettevõtte e-poodi võib oodata sulgemine.
Loe edasi...

„See on lihtsalt lohutamatu kurbus, millega nüüd elama tuleb õppida”

Üleeile hukkunud kolm noormeest olid tavalised koolipoisid, miski poleks viidanud kohutavale õnnetusele, mis nad meie seast ära viis. „Tõepoolest ei olnud nad ei pahatahtlikud ega huligaanid,” kinnitas Viimsi kooli direktor Karmen Paul.
Loe edasi...

Allveelaev tekitas 35 aasta eest sõjaohu

Paldiski sadamast järjekordsele patrullreidile Läänemerel suundunud NSV Liidu diiselallveelaev pardanumbriga U-137 sõitis Rootsis Karlskrona lähistel madalikule. 

1981. aasta 27. oktoobri hommikul seisis Rootsi kalur silmitsi tumehalli allveelaevaga, kolm automaatidega sõjameest komandosilla tornist valvsalt ümbrust jälgimas. Laeval oli tuumarelv.
Loe edasi...