TV3: miinijahtija Sakala pealt avastati ülisuur kogus salasigarette ja -alkoholi

Tavapäraselt väga kõrge mainega Eesti kaitseväge on tabanud valus skandaal, kuna miinijahtija Sakala pealt avastati ohtralt salasigarette ja -alkoholi.
Loe edasi...

Linnaametnikud pääsesid lõpuks Edgar Savisaare kriminaalasjast

Riigiprokuratuur on nn reklaamiasjas lõpetanud nelja Tallinna linnaametniku suhtes kriminaalmenetluse oportuniteediga.
Loe edasi...

USA analüütik: Trump peab varsti otsustama, kas Balti riikide kaitsmine on väärt kolmandat maailmasõda

USA presidentide George W. Bushi ja Barack Obama administratsioonide liige olnud Paul D. Miller kirjutab ajakirjas Foreign Policy, et ennustas neli aastat tagasi ette Venemaa sissetungi Ukrainasse ning nüüd ennustab ta, et Balti riigid on järgmised ning sellest saab USA presidendiks valitud Donald Trumpile üks esimesi ja suuremaid proovikive.
Loe edasi...

DELFI FOTOD: President Kaljulaidi visiit Jõgevamaa kooli pani õpetaja viisakusreegleid meelde tuletama

President Kersti Kaljulaid viibib alates tänasest oma teisel siseriiklikul visiidil. Seekord suundus riigipea Tartu-ja Jõgevamaale ning esimeseks peatuspaigaks sai Jõgevamaa Gümnaasium.
Loe edasi...

VÄRSKE UURING: Keskerakonna toetus tõusis, Reformierakonna oma langes

Pöördelised sündmused poliitikas tõstsid novembris enim Keskerakonna ja langetasid Reformierakonna toetust, selgus rahvusringhäälingu uudistetoimetuse tellitud Turu-uuringute AS-i üle-eestilisest küsitlusest.
Loe edasi...

Põhiharidusest enam ei piisa. 400 noorel tuleb koolipinki edasi nühkida

Valitsuse moodustajate peas küpseb veel üks plaan, kuidas töötuse ja madalate palkadega võidelda.
Loe edasi...

Uue koalitsiooni valitsuskabinetis võidakse ministrikohad jagada 5 + 5 + 5

Keskerakonna kõige tõenäolisemad ministrikandidaadid on Kadri Simson ja Mihhail Korb.
Loe edasi...

Koalitsiooni plaan tulumaksuga: aastas 700 eurot võitu madalapalgalistele, 400 eurot kaotust kõrgemapalgalistele

Uus koalitsioon loodab sadamasse meelitada mitu rahalaeva, mis aitaksid katta kümnetesse miljonitesse eurodesse ulatuvaid kulusid.
Loe edasi...

Maksimarketite, Konsumite ning A&O poodide saatus on otsustatud?

Coop Keskühistu nimekuju kasutuselevõtt aasta tagasi ja olelusvõitlus Eesti jaeturul võiks anda selge vihje, et Maksimarketite, Konsumite ning AjaO poodide saatus on otsustatud. Tulevikus kannavad need tõenäoliselt kõik nimekuju Coop.
Loe edasi...

Vaid mõni nädal enne Tombergi vallandamist tegi Oviir nõukogus vangerduse

Lisaks riigifirmadele kutsusid IRL-i ja sotside ministrid ka erinevatest asutustest tagasi reformierakondlastest riigikogu liikmed, nii eemaldas mõned nädalad tagasi ka ettevõtlusminister Liisa Oviir EASi nõukogust Anne Sullingu. Tema asemele nimetas energiafirma Adveni peajuristi Reena Säästla.
Loe edasi...

Pettus? Ka eestlaste seas populaarne kiiret teenimisvõimalust lubav pilveteenus on hädas väljamaksetega

Pea aasta aega on eestlaste seas populaarsust kogunud kiiret teenimisvõimalust lubav Kairose pilvetarkvara. Geeniusega rääkinud kasutajate jutu järgi on aga ettevõtmist tabanud esimesed raskused, mis viitavad skeemi kokkuvarisemisele, kirjutab portaal Geenius.ee
Loe edasi...

Rõivas EASi saagast: president Ilves ei vääri seda mainekahju, mis talle on tehtud

Peaminister Taavi Rõivas ütles tänasel valitsuse pressikonverentsil, et Hanno Tombergi ametist vabastamine on minister Liisa Oviiri asi ning tema võtab selle eest ka vastutuse. Just Oviir andis nõukogule vastavad juhised. Enim on tal aga kahju, et kannatada on saanud president Toomas Hendrik Ilvese maine.
Loe edasi...

Sulling: kardan, et EAS on vaid eelmäng sellele, mis hakkab toimuma

Endine väliskaubandus- ja ettevõtlusminister Anne Sulling kirjutab Facebookis, et mitu EASi nõukogu liiget on vihjanud, et praegune minister Liisa Oviir pani nad valiku ette - kas läheb juhatus või nõukogu. Sulling kardab, et EASis toimunu on vaid eelmäng sellele, mis hakkab toimuma kogu riigis uue koalitsiooni juhtumisel. Olgu öeldud, et Sullingu ministriks oleku ajal sai Tombergist EASi juht.
Loe edasi...