Keelatud annetuse vahendamine ja dokumendi võltsimine: Savisaare korruptsiooniasjas sai kahtlustuse ka Paavo Pettai

Paavo Pettai krimasi

Juhtiv riigiprokurör Steven-Hristo Evestus kinnitas, et Keskerakonna esimees Edgar Savisaarele läbi aastate reklaamikampaaniaid tootnud OÜ Midfieldi juht Paavo Pettai sai kriminaalkahtlustuse võltsimises ja Keskerakonnale keelatud annetamisele kaasa aitamises.
Loe edasi...

Audi klubil on Kiltsi lennuväljal kiirendamise kokkulepped, surmakutsarite seltskonna tegevusest ei teadnud klubi aga midagi

Õnnetus Kiltsi lennuväljal

Eesti Audi Klubi andis teada, et laupäeval Kiltsi lennuväljal toimunud omaalgatusliku kiirendusvõistlusel polnud midagi pistmist ametliku Audi klubiga, kellel on kaitseliiduga lennuvälja kasutamise osas pikaajaline koostöö.
Loe edasi...

VIDEO: USA merevägi avaldas täieliku videosalvestuse USA sõjalaeva ahistamisest Vene lennukite poolt Läänemerel

USA merevägi avaldas umbes tosin videot Vene lennukite ja helikopteri tiirutamisest USA sõjalaeva Donald Cook ümber eelmisel kuul Läänemerel.
Loe edasi...

Risto Teinonen müüb Maarjamaa Risti, mida ta ei tagastanud, sest olevat selle emale kinkinud

RISTO TEINONEN

Tuntud natsi-ideede pooldaja, Soome päritolu Risto Teinonen müüb Facebookis talle 2001. aastal antud Maarjamaa Risti ordenit, mille president Ilves 2009. aasta otsusega ära võttis, kuid mida ta ei tagastanud, väites, et on selle emale kinkinud.
Loe edasi...

Luureprofessor: sabotaažijuhtumid Rootsis võivad olla ühe lähedal asuva välisjõu hübriidsõjakatsetus

Viimastel päevadel on Rootsi kriitiline infrastruktuur tugeva surve alla pandud. Sündmusi nimetatakse unikaalseteks ja erandlikeks. Nii Rootsi valitsus kui ka opositsioon leiavad, et müstilisi juhtumeid tuleb uurida, et teha kindlaks, kas need on omavahel seotud.
Loe edasi...

OTSEBLOGI: Pariisist Kairosse teel olnud EgyptAiri lennuk kukkus Vahemerre, teatati vraki leidmisest

EgyptAiri lennuk, mis oli teel Pariisist Kairosse, kadus neljapäeval Vahemere kohal radaritelt. Egiptuse merevägi teatas reedel lennuki vraki leidmisest.
Loe edasi...

Kütuseärimees Heiti Hääle üliluksuslik hobi neelas 4,5 miljonit eurot

Heiti Hääl

Eelmise nädala teisipäeval tähistas oma 53. sünnipäeva Alexela Groupi suuromanik Heiti Hääl, kes teab, kuidas elada — ärimees premeeris end uhke katamaraaniga, mis kannab nime Like a Breeze ja maksis väidetavalt ligi 4,5 miljonit eurot, kirjutab Kroonika.
Loe edasi...

Võrdleme: Sihtkohad, kuhu sai (või saab) Tallinnast lennukiga aastal 1936, 1976, 2016

Nordica uus lennuk

Kuna Forte toimetajale sattus kätte Tallinna lennuliinide sõiduplaan aastast 1976, on põhjust seda võrrelda ajaga 40 aastat varem ja ka tänase päevaga, 40 aastat hiljem. Muutused suunaeelistustes on enam kui nähtavad.
Loe edasi...

Kontaveit kohtub Prantsusmaa lahtiste avaringis Venus Williamsiga

Anett Kontaveit

Eesti esireket Anett Kontaveit läheb Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste avaringis kokku ameeriklanna Venus Williamsiga, kellele ta mullu septembris US Openi kaheksandikfinaalis 2:6, 1:6 kaotas.
Loe edasi...

Valka viinaprallet veavad eestlased

Alkoholi müük Valkas

Lätis alkoholi- ja kütuseäri ajajatele sobib väga hästi, et Eesti valitsus otsustas nii sel kui ka järgmisel aastal aktsiisi tõsta.
Loe edasi...

Norra seksuoloog: isiku seksuaalhälvete kujunemisel on oluline roll perekonnasuhetel

Psühhiaater Anders Lindskog ütleb, et parafiilia raviks sobib hästi teraapia koos ravimitega, mis aitavad patsientide tunge kontrolli all hoida.

Pedofiilid soovivad ka ise abi, kuid näiteks nn pedofiili- nimekirjade pidamine ei aita neil paraneda.
Loe edasi...