KASULIK PÄRNUS: Hotellide kaval hinnastamise trikk, tänu millele üldse ellu jäädakse

Mitmete Pärnu majutusettevõtete jaoks on suvi ainuke aeg aastas, mil tulu teenida. Nii mõnedki neist peavad terve talve suvel teenituga vastu pidama. Ent paljudel läheb ka paremini. Käisime Pärnus uurimas, kuidas suvepealinna majutusettevõtted elavad.
Loe edasi...

Pärnumaal kaduma läinud 2-aastane poiss leiti peale kolmetunnist otsingut

Eile õhtul läks Pärnumaal rohkem kui kolmeks tunniks seiklema väike poiss, kelle leidsid politseile otsingutel abiks olnud jahimehed.
Loe edasi...

Ott Kiivikas ei tea siiani, mis lahutuseni viis: olen üle keskmise romantiline mees, ei jäta sokke ripakile, koristan enda järelt alati ära...

Kulturist Ott Kiivikas on 38-aastasena esimest korda olukorras, kus elab üksi — mees tunnistab värskes ajakirjas Naisteleht + Naised, et ei tea siiani, mis juhtus, et abielu Ukraina fitnesseksperdi Nataliaga lahutuseni jõudis.
Loe edasi...

Kaliningradi kuberner: Balti riigid on geopoliitiliselt kaardilt minema pühitud

Balti riikide, Ukraina, Gruusia ja Moldova riiklus on minema pühitud, Venemaa võib aga neile õpetada, kuidas elada, kuulutas Venemaa Kaliningradi oblasti kuberner Nikolai Tsukanov teisipäeval võimuerakonna Ühtne Venemaa regionaalse osakonna kongressil.
Loe edasi...

Rakvere eramaja keldrist tulid remondi käigus välja inimskeletid

Märtsi lõpus tulid Rakveres 1976. aastal ehitatud eramaja keldrist välja kahe inimese skeleti jäänused.
Loe edasi...

FOTOD: Schweinsteiger ja Ivanovic pidasid Veneetsias pulmi

Bastian Schweinsteigeri jaoks lõppesid jalgpalli Euroopa meistrivõistlused küll juba poolfinaalis ning Ana Ivanovic ei jõudnud Wimbledoni tenniseturniiril kaugemale avaringist, kuid 2016. aasta juulikuu jääb mõlemale meelde siiski ääretult positiivses võtmes. Nimelt sai sakslasest ja serblannast eile abielupaar.
Loe edasi...

VIDEO ja FOTOD: Lõuna-Itaalias reisirongide kokkupõrkes hukkunute arv tõusis 27ni

Kahe reisirongi laupkokkupõrkes Lõuna-Itaalias Bari ja Barletta vahel hukkus vähemalt 27 ja sai vigastada veel kümneid inimesi.
Loe edasi...

Lux Expressile pileti ostnud reisijal tuli bussi pääsemiseks bussijuhile raha juurde maksta

Reisija, kes ostis oma PINS kaardiga (Lux Expressi lojaalsusprogamm - toim.) enda nimele kaks piletit Tallinnast Tartusse kella viiesele väljumisele 07. juulil. Bussi sisenedes selgus, et kliendiga kaasa reisinud sõbrannat lisaistekohale ei lubatudki, piletile tuli maksta lisa.
Loe edasi...

Tallinnas lõi välk naisele pähe

Pühapäeva lõunal tabas Tallinnas paneelmajade vahel kõndinud naist tõeline ebaõnn, kui vihmahoogudega kaasnenud välk lõi talle läbi avatud vihmavarju otse pähe.
Loe edasi...

TOP 10 eluohtlikku turistilõksu, kuhu kõik ikkagi sõidavad

Maailmas on palju turistilõkse, mis meelitavad ligi reisijate horde. Enamasti saab seal vaid natuke hindadega pügada. Need kümme paika aga võivad ohtu seada ka kartmatu ränduri elu.
Loe edasi...