Jõulubussi vintsutused Tallinnas: bussijuhil tuli jõulutuled bussist ära koristada

Jõulubuss

Venekeelne Delfi avaldas hiljuti foto bussist, mis oli jõulude puhuks jõulutuledega kaunistatud. Seda rõõmu ei jätkunud tallinlastele aga kauaks, sest eile helistas toimetusse naisterahvas, kes teatas, et bussijuhil kästi kaunistused maha võtta, muidu ei saa buss liinile sõita.
Loe edasi...

Perearst: sotsiaalkaitseminister Margus Tsahknat ähvardab 1. jaanuarist puuetega inimeste ja arstide pahameel

Eero Merilind

Perearst Eero Merilind kirjutas Facebookis, et perearstid on pahased nõude peale hakata järgmisest aastast määrama hooldusvahenditele pikkasid koode, sest see pole arstide töö.
Loe edasi...

FOTO: Kapo leidis maa sisse peidetud kiirgusallika

Kaitsepolitseiamet kõrvaldas 17. detsembril ebaseaduslikust käibest suure aktiivsusega kiirgusallika.
Loe edasi...

Viljandi koolitulistaja ei taha tapetu perele kompensatsiooni maksta

Viljandi koolituistaja süüasja asub 22. veebruaril arutama Tartu ringkonnakohus, muu hulgas taotleb maakohtus süüdi mõistetud noormehe kaitsja tema süüdimõistmist provotseeritud tapmises ning tsiviilhagi rahuldamata jätmist.
Loe edasi...

FOTOD: Kaks firmat mõisteti süüdi poole miljoni euro suuruses maksupettuses

Läbiotsimiste käigus kahtlustatavatelt ära võetud sularaha

Harju maakohus mõistis osaühingud ADSV Group ja Zonux ning nendega seotud inimesed süüdi maksupettuses, millega üritati riigile tasumata jätta ligi 550 000 eurot käibemaksu.
Loe edasi...

FOTOD SÜNDMUSKOHALT: Avariisse sattunud suhkruveok häirib Tallinna-Pärnu maanteel liiklust

Sukruveoki avarii Nurmes

Täna kella 9.44 ajal juhtus Pärnu lähedal Nurme külas (Tallinna-Pärnu maantee umbes 119. kilomeetril) õnnetus suhkruveokiga, mis läks ümber.
Loe edasi...

FOTOD: Juba teine suhkruveok tegi täna avarii: Tartu lähedal on kraavis veok kuuetonnise suhkrulastiga

Tartu lähedal sõitis avariisse sattunud suhkruveok kraavi

Täna hommikul kella 10 ajal läks Pärnu kandis ümber üks suhkruveok ja kella 18.30 ajal õhtul juhtus mõneti sarnane õnnetus Tartu lähistel, kus samuti nimelt suhkruveok kraavis lõpetas. Sel korral oli põhiliseks süüdlaseks aga põder.
Loe edasi...

Noore mehhatrooniku saaga: palgatõusu soovi peale lasti mind päevapealt lahti – võtsin viimase kliendi kaasa ja hakkasin ettevõtjaks

Loo autori töö- ja elukoht

Ma pole varem ühelegi võõrale oma elu-olu ja tegemisi eksponeerinud, aga Delfi Rahva hääle üleskutse ja sellega seotud artiklite lugemine tekitas tahtmise oma olukorda teistega jagada. Olen 24-aastane noormees, pärit Tartust, õppinud Tallinna Tehnikaülikoolis mehhatroonikat. Bakalaureuse lõputöö on veel tegemata. Ametlikult olen töötu, kuigi veel ülikooli hingekirjas.
Loe edasi...

Tõsi või pelgalt kuulujutud? Schumacheri tervislik seisund on märkimisväärselt paranenud

Corinna ja Michael Schumacher 2010. aastal

Saksamaa kollaka varjundiga ajakiri Bunte avaldas loo, kus väidetakse otsesõnu, et kaks aastat tagasi suusaõnnetusse sattunud seitsmekordne F1 maailmameister Michael Schumacher on teinud imelise paranemise. Ta suutvat mõne sammu haaval kõndida ning käsi liigutada.
Loe edasi...

SPETSIALISTID: Südametud ja julmad? Spetsialistid näitavad, kuidas olla hea inimene

Jutud sellest, et moodne inimene on külm ja kalk, on suuresti liialdatud! Kui hea inimene sa ise oled? Vaata videost ja võrdle Heidiga, kes on terve aasta vältel olnud erakordselt hea inimene. Facebookis.
Loe edasi...