Karjalas hukkunud lapsed ei tahtnud järvele minna, sest levisid kuuldused tormihoiatusest

Uurijad on ligikaudselt välja selgitanud, millised sündmused leidsid aset Venemaa Karjala vabariigis Säämäjärvel, kus tormis läks ümber kaks paati ja hukkus 14 last.
Loe edasi...

VIDEO: Vändras läks seltskond kaklema, naispolitseinik ajas kamba laiali

Pühapäeval, 5. juunil Vändrast läbi sõitnud lugeja märkas kaupluse parklas kummalist seltskonda, mille üks liige teist tüki aja jooksul tõukas, käte ja jalgadega lõi ning ka ohvri suhtes üleüldiselt ja ähvardavalt käitus.
Loe edasi...

Kuumalaine tulekul: Nädalavahetusel kerkib õhutemperatuur 33 kraadini

Esimene rannapäev 2016

Kui jaanilaupäeval lubatakse sooja kuni 25 kraadi ning vihma tõenäosus on väike, siis nädalavahetusel tõuseb õhutemperatuur ilmateenistuse andmetel kohati kuni 33 kraadini ning suureneb ka sajuvõimalus.
Loe edasi...

Urmas Sutrop: Mis avalikkusel üle jäi? Mõtlematud sõnad, mis tekitasid ühiskonna valulise reaktsiooni Ojasoo juhtumile

Käimas on Tiit Ojasoo skandaalne kuid samas näitemänguline protsess kohtulaval, milleks on kogu Eesti. Lisaks süüdistatavale on laval auväärne kohus, süüdistajad ja kaitsjad, tunnistajad ja publik, kohtuteenrid ja -valvurid ning arutu paparatsode vägi. Üks tunnistaja, ohver, on jäänud anonüümselt kulisside varju.
Loe edasi...

Jahmatavad kogused suhkrut: grill-lihast ja alkoholist veelgi suurem vaenlane sinu toidulaual

Alanud nädal kulmineerub kõigi eestlaste jaoks pikkade pühadega, ohtra grillimise, söömise ja veelkord söömisega. Kui palju on räägitud sellest, et liha kõrvale oleks tark mõte süüa rohkelt värsket, siis tähelepanuta on jäänud üks teine oluline komponent jaanitaldrikul. Need on kastmed - ja nende valik poeriiulitel on vaat et lõputu.
Loe edasi...

Saku Suurhalli tühi kest jäeti maha

Marcel Vichmann

Linn ja riik said Marcel Vichmanni ja Oliver Kruudaga äri ajades üle poole miljoni euro kahju ja sattusid olukorda, kus pole võimalik äriseadustikku täita, kirjutab Äripäev.
Loe edasi...

Kaur Kender NO99-le: te olete riigiteenistujad, te olete riigikodanlaste aiapäkapikud, te peate oma kohta teadma

Tiit Ojasoo ja näitlejanna vaheline vägivallaintsident toimus NO99 teatrimaja ees ja jäädvustus teatri turvakaamerale.

Kirjanik Kaur Kender märkis, et ta ei kiida NO99 senise juhi Tiit Ojasoo käitumist heaks, kuigi mõistab teatrijuhti. Kender rõhutas, et talle ei meeldi kultuuriministri ega riigikogulaste reaktsioon, kuid kirjutama sundis teda hoopis NO99 trupi pöördumine. Nimelt viitas ta, et NO99 töötajad on riigiteenistujad ja peavad "oma kohta teadma".
Loe edasi...

Autotootjate apsakas sai saatuslikuks? Anton Yelchini sõiduki mudel on ka varem õnnetusi põhjustanud

Foto: AP/ SIPA

Eile õhtul tabas Hollywoodi suur lein, sest uutest "Star Treki" filmidest tuntud lootustandev näitleja Anton Yelchin leiti oma Los Angeleses asuvast kodust surnuna.
Loe edasi...

Seoses 14 lapse hukkumisega Karjalas peeti kinni viis täiskasvanut

14 lapse uppumise tõttu paadiõnnetuses Venemaa Karjala vabariigis Säämäjärvel alustatud kriminaaljuurdluse raames on kinni peetud viis inimest: ettevõtte Park-otel Sjamozero direktor, tema asetäitja ja kolm instruktorit.
Loe edasi...