GRAAFIK: Vaata, kui palju peab uue korra järgi firmaauto eest makse maksma

Reastasime möödunud aastal müüdud populaarsemad autod ja veel mõned menukad pigem luksusklassi kuuluvad masinad ning arvutasime välja kui palju tuleb neilt uue korra järgi tasuda erisoodustusmaksu.
Loe edasi...

Siim Kallas: peagi ilmub raamat, mis selgitab kahe aasta taguseid sündmusi

Laupäeval enda soovist Eesti presidendiks kandideerida teatanud Siim Kallas ütles Vikerraadio saates "Uudis+", et peagi on tema sulest oodata raamatut, mis peaks muuhulgas selgitama ka kaks aastat tagasi toimunud sündmusi, mis viisid Kallase peaministriks kandideerimisest loobumiseni.
Loe edasi...

VAATA KOLLEKTSIOONI: Eesti sportlased kannavad Rio olümpiamängudel just selliseid rõivaid

Monton usub Eesti sportlastesse – seepärast on Montoni disainerid alates 2004. aastast loonud rõivaid meie olümpialastele. Täna esitleti värsket, merest inspireeritud olümpiakollektsiooni, mida kannavad nii meie sportlased Rios ning mis jõuab limiteeritud koguses müügile ka kauplustesse üle Eesti.
Loe edasi...

Õdede Luikede kõrval võivad Riosse pääseda ka kolme kodakondsusega kolmikvennad

Eilsel Hamburgi maratonil täitis Leila Luik Rio olümpianormi ja kindlustas kolmikõdedest viimasena koha selle aasta suurvõistlusele.
Loe edasi...

Eilne kahe hukkunuga tulekahju sai alguse lahtise tule kasutamisest

Eilse kahe hukkunuga tulekahju kohta on teada, et lisaks kahele kannatanule, kes viidi raskes seisundis haiglasse, osutati esmaabi ka kõrvalkorteris viibinud naisele. Esialgsetel andmetel sai tulekahju alguse lahtise tule kasutamisest.
Loe edasi...

Viljandis mehe tapnud kurjategija tulistas esmalt läbi ukse naist ja last

Viljandis 39-aastase mehe surnuks tulistanud isikule on esitatud kahtlustus tapmiskatses ning mõrvas.
Loe edasi...

Putini otseliini ettevalmistamisel vea teinud pressiesindaja Peskov tunnistas, et sai pähe

Venemaa presidendi pressiesindaja Dmitri Peskov tunnistas, et „sai pähe“ vea eest president Vladimir Putini otseliini ettevalmistamisel. Viga puudutas Saksa ajalehe Süddeutsche Zeitung sidemeid USA investeerimispangaga Goldman Sachs. Peskov märkis, et ei sooviks kellelegi Putini kriitika objektiks sattumist.
Loe edasi...

Kaljurand Kallasest eeskuju võtta ei kavatse: mul ei ole plaanis oma mälestustest kõnesid pidada

Siim Kallas tegi oma presidendivalimiste kampaania avalöögi laupäeval Estonia teatris peetud kõnes. Tema kõige tõsisem konkurent Marina Kaljurand sarnast kõnet pidada ei kavatse. "Mul ei ole plaanis oma mälestustest kõnesid pidada," kommenteeris Kaljurand.
Loe edasi...

Siim Kallase presidendiralli avakõne. Kohmakas, ent tehtud

Siim Kallas ratsutas presidendikampaania avakõnes ühelt teemalt teisele ja esines veenvalt, aga oodatud suurt ja võimsat kõnet ei tulnud.
Loe edasi...

GRAAFIK: EKRE toetus tõusis kolmandale kohale

Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) tõusis erakondade toetuse uuringus kolmandale kohale, selgus Rahvusringhäälingu uudistetoimetuse tellitud Turu-uuringute aktsiaseltsi uuringust.
Loe edasi...