Venemaa Föderatsiooni lennuk rikkus Eesti õhupiiri, suursaatkonna esindaja kutsuti vaibale

Täna kell 10.29 sisenes ilma loata Eesti õhuruumi Vaindloo saare piirkonnas Venemaa Föderatsiooni relvajõudude lennuk An-26.
Loe edasi...

Keskerakonna aukohus sai avalduse Repsi väljaheitmiseks

Keskerakonna aukohtusse laekus täna avaldus, milles nõutakse Mailis Repsi erakonnast väljaheitmist.
Loe edasi...

TASS: NATO hävitajad saatsid Läänemere kohal Vene kaitseministri lennukit

NATO hävitajad saatsid Läänemere neutraalsete vete kohal Venemaa kaitseministri Sergei Šoigu lennukit, kui ta suundus inspekteerimisele Kaliningradi oblastisse, teatab uudisteagentuur TASS.
Loe edasi...

Riigiprokuratuur esitas viiele mehele süüdistuse kuritegelikku ühendusse kuulumises

Läinud nädalal esitas riigiprokuratuur süüdistuse üheksale mehele, kellest viiele pannakse süüks 49-aastase Andrey juhitud kuritegelikku ühendusse kuulumist. Süüdistatavatele heidetakse ette lisaks vargustele ja väljapressimistele veel kelmusi, dokumentide kuritarvitamist, varastatu hoiustamist ning ühele kuritegeliku ühenduse liikmele ka inimkaubandust.
Loe edasi...

DELFI VIDEO: Siim Kallas: kui Edgar Savisaar kandideerib, saavad meist tõsised rivaalid

Presidendiks kandideerimise soovist märku andnud Siim Kallas ütles Delfile, et tal on toetajaid ja heasoovlikke isikuid nii oma erakonnas kui ka teistes parteides ning et erakonnajuht Taavi Rõivas on tema plaanidega kursis. "Kui Edgar Savisaar peaks kandideerima, saaksid meist tõsised rivaalid," ütles Kallas. Vaata videost, mida Kallas oma võimalike konkurentide kohta veel arvas ja kuidas ta oma plaane täna tutvustas.
Loe edasi...

Kommersant: pilootidel oli enne reisilennuki allakukkumist Rostovis konflikt

Pärast Venemaal Doni-äärses Rostovis alla kukkunud FlyDubai reisilennuki Boeing 737-800 pardasalvestite dešifreerimist on uurijate peamine versioon katastroofi põhjuse kohta pilootide viga. Ajalehe Kommersant andmetel tekkis viimastel minutitel pilootide vahel konflikt selle üle, kuidas lennuk keerulisest olukorrast välja tuua.
Loe edasi...

Riik maksab erus kaitseväelastele teadlikult ebavõrdset pensioni

Kaitseministeerium ei pea taasiseseisvumise aegset teenistust riigikaitses praegusega võrreldavaks.
Loe edasi...

Liit: NAGi juhtum on õpikunäide sellest, kuidas brändi konkurssi mitte korraldada

Turunduskommunikatsiooni agentuuride liit kritiseerib teravalt värsket Nordic Aviationi ehk uue nimega Nordica äsja toimud brändi visuaalse identiteedi konkurssi. Avaldame liidu juhi Lola Tehveri kirja muutmata kujul.
Loe edasi...

FOTOD: Esimene eestimaise lennufirma Nordica värvides lennuk saabus Tallinnasse

Täna õhtul kella 19 paiku saabus Tallinnasse esimene Nordica värvides lennuk.
Loe edasi...

Kas pikk mobiilikõne on tervisele ohtlikum kui lühike?

Kas Eestis praegu kasutatavate mobiiltelefonide kiirgus on ohutu, sõltumata sellest, kui kaua inimene kiirgusväljas viibib?
Loe edasi...

Lähipäevadel võib õhutemperatuur tõusta 10 kraadini, lähinädalatel 15-18 kraadini

Eesti ilmateenistus lubab lähipäevadeks kuni 10 kraadi sooja. Vene ilmajaam Gismeteo on optimistlik kogu aprilli suhtes, ennustades terveks kuuks päevaseid õhutemperatuure 7 ja 18 soojakraadi vahel.
Loe edasi...