Eesti valitsus kukkus. Kes meid hetkel valitseb ja mis saab nüüd edasi?

Riigikogu umbusaldas täna 63 häälega peaminister Taavi Rõivast. Umbusalduse avaldamise vastu hääletas 28 riigikogu liiget. Võtsime alljärgnevalt kokku, et mis sammud tuleb nüüd edasi astuda, et vana valitsus lahkuks ja uus ametisse saaks.
Loe edasi...

DELFI FOTOD: Umbusaldatud peaminister Rõivas saabus presidendi juurde Kadriorgu, teised parteide juhid on samuti tulemas

President Kersti Kaljulaid kutsus täna õhtuks kõikide parlamendierakondade juhid Kadriorgu, et arutada igaühega neist kujunenud poliitilist olukorda, teatas presidendi kantselei.
Loe edasi...

DELFI FOTOD JA BLOGI: Riigikogu avaldas Rõivasele umbusaldust, Eesti saab uue peaministri

Riigikogu liikmed umbusaldasid täna häältega 63 poolt ja 28 vastu peaminister Taavi Rõivast. Erapooletuid riigikogu saadikuid ei olnud.
Loe edasi...

NETT KIHAB: President Trumpi 10-aastasest pojast sai isa võidukõne tegelik staar: andke poisile kohvi, kohe jääb magama!

Samal ajal kui täna USA 45. presidendiks valitud Donald Trump oma võidukõnet pidas, seisis tema 10-aastane poeg Barron tema vasakul käel. Et sel hetkel oli Ühendriikides sügav öö, siis tegid poisi väsinud näoilmed miljonitele televaatajatele palju nalja: isa kõne oli pikk ning noormees püüdis vapralt kaamerate ees und tõrjuda, pööritades silmi, haigutades ja huult näksides, tõmmates endale ootamatult palju tähelepanu, et sotsiaalmeedias sai temast suisa teine päevakangelane.
Loe edasi...

VIDEO: Putin loodab Vene-USA suhted koostöös Trumpiga kriisieelsele tasemele tõsta

Venemaa president Vladimir Putin saatis värskelt USA presidendiks valitud Donald Trumpile õnnitlustelegrammi, teatatakse Kremli ametlikul veebilehel.
Loe edasi...

Spordistaarid on Trumpi võidust jahmunud. Kasparov: baltimaalased kardavad oma elu pärast

Mitmekordne male maailmameister Garri Kasparov vahendas Twitteris baltimaalaste reaktsiooni USA presidendivalimiste tulemusele, öeldes, et inimesed Eestis, Lätis ja Leedus kardavad oma riigi ja elu pärast.
Loe edasi...

Igale kehatüübile õige püksilõige: vaata, millised püksid sinu jalas kõige ilusamad välja näevad

Kas oled olnud olukorras, kus näed poes võrratut püksipaari, kuid kui neid endale jalga proovid, on avanev vaatepilt kõike muud kui kena? Kas sa üldse tead, millise lõikega püksid sulle tegelikult sobivad?
Loe edasi...

VIDEO: Kas teadsid, et Donald Trump mängib su lemmikus jõulufilmis?

Lumi on maas ning õige pea hakkavad televiisorist jooksma kohustuslikud "Üksinda kodus" filmid. Kas teadsid, et ühes neist näeb ka USA 45ndat presidenti Donald Trumpi? Vaata klippi!
Loe edasi...

Mart Helme: Trumpi võit tähendab, et lähiajal Venemaa Eestile kallale ei tule

Donald Trumpi valimine USA presidendiks vähendab sõjalise konflikti puhkemise ohtu Eestis, ütles Konservatiivse Rahvaerakonna esimehe Mart Helme EKRE teatel.
Loe edasi...