VIDEO: Reisija filmis AirBalticu lennuki hädamaandumist, lennusaatjate hääles kõlas paanikanoot

Möödunud laupäeva hommikul tegi Riiast Zürichisse teele asunud AirBalticu lennuk Bombardier Q400 NextGen tehnilistel põhjustel hädamaandumise.
Loe edasi...

FOTOD JA VIDEO: Indrek Tarand nõuab kohtus, et ka Kallas ja Reps valimiskogusse pääsemiseks toetushääled esitaksid

AirBalticu lennuk pärast laupäevast hädamaandumist Riia lennuväljal.

Indrek Tarand andis teada, et esitab vaide halduskohtusse, seda seoses valimiskomisjoni tegevusega.
Loe edasi...

Eesti salastas, kas osaleb kõnelustel Venemaaga

Tehtud otsuse avalikustamise aeg oleneb Venemaa ja kutsutud riikide diplomaatilisest suhtlusest.
Loe edasi...

Pärnus lõi mees 11-aastasele poisile keset tänavat vastu pead

Marko Mihkelson

Eile ründas 34-aastane mees Pärnus Uus-Sauga tänaval 11-aastast poissi, lüües teda tömbi esemega pähe. Poisi päästis raskematest vigastustest rattakiiver.
Loe edasi...

FOTOD: Pevkur lukustas Reinsalu vangikongi, võtme leidmine võttis aega

Foto on illustreeriv

Täna asetati Rae vallas Tallinna vangla nurgakivi ja pidulikule sündmusele lisas vürtsi vahejuhtum, kus üks minister teise kogemata kohale toodud näidis-vangikongi lukustas.
Loe edasi...

ÜLEVAADE: President Ilveselt said kümne aasta jooksul armu vaid 16 inimest. Kes nad on?

Ajal, mil võtit otsiti, hoidis Pevkur Reinsaluga sidet läbi vangikambri ukse.

Hiljuti allkirjastas ametist lahkuv president Toomas Hendrik Ilves ilmselt enda viimase süüdimõistetute armuandmispalvete läbivaatamise otsuse. Kokku on president Ilves kahe ametiaja jooksul ehk kümne aasta vältel läbi vaadanud 907 armuandmispalvet ja armu andnud vaid 16 korral. Teeme ülevaate inimestest, kes on riigipealt viimase 10 aasta jooksul armu saanud.
Loe edasi...

Apteeker õpetab: millega sa ise immuunsüsteemi nõrgestad ning külmetuse ja palaviku ligi meelitad?

Vesine nina, kurguvalu, köha ja palavik on tänavu inimesi märksa varem kimbutamas kui varasematel aastatel. Kuidas aga oma immuunsüsteemi tugevdada ja kaitsta, kirjutab Apotheka apteeker Kristiina Sepp.
Loe edasi...

Suhtehoroskoop: viis põhjust hoida eemale Jäärast, Lõvist ja teistest tähemärkidest

Mäletad, alles andsime sulle viis põhjust igasse tähemärki armumiseks? Nüüd on lood vastupidi... Siin on iga tähemärgi viis kõige tüütumat omadust, mis ei tekita just erilist soovi nendega suhtesse astuda.
Loe edasi...

LUUBI ALL: Millist armuelu elas tänaseks 77-aastane miljonite nõukogude naiste lemmik telehüpnotisöör Anatoli Kašpirovski?

Pilt on illustreeriv

Nõukogude ajal eestlasigi hullutanud telehüpnotisöör Anatoli Kašpirovski nimi pole viimastel aastatel just paljudel meeles mõlkunud, ent eilne “Eesti selgeltnägijate tuleproov” tõi omaaegse sensatsiooni taas päevakorda. Mis on legendaarsest teleravitsejast tänaseks saanud?
Loe edasi...

Ise ka ei usu: 10 filmi, mis kaevati naeruväärsetel põhjustel kohtusse

Anatoli Kašpirovski

Filme kaevatakse kohtusse kogu aeg. Küll väidetakse, et need põhinevad autorite endi lugudel või hoopis kellegi teisel elul. Vahel on põhjuseks raha, sest väga populaarseks osutunud filmid paistavad silma ja alati on neid, kes üritavad natuke juurde teenida. Vahel on süüdistustel tõepõhi all, kuid seda on raske tõestada. Nimekirjas on 10 filmi, mis kaevati naeruväärsetel, tõsistel ja vahel lausa hirmutavatel põhjustel kohtusse.
Loe edasi...

10 suurepärast filmi, mida kriitikud alguses vihkasid...ja siis jälle armastasid

"Avatar"

Viimasel ajal on kinodesse jõudnud filmid, mida kriitikud ei salli ("Suitsiidisalk" ja "Batman vs Superman"). Nende kahe filmi puhul ei pruugi kriitikud kunagi leebuda, aga alljärgnevad 10 teost kuuluvad filmiklassikasse, kuid ometi ei saanud need filmid omaaegse esilinastuse järel just väga soosivaid arvustusi. Neid lausa vihati väga austatud kriitikute poolt. Iga armastatud filmi kohta tõin välja kriitikute omaaegsed väga negatiivsed märkused.
Loe edasi...