Peaminister Rõivas palus koalitsioonipartnerite ees läbikukkunud eelnõu pärast vabandust

Valitsuse pressikonverents

Tänasel valitsuse pressikonverentsil palus peaminister Taavi Rõivas vabandust koalitsioonipartnerite ees, kuna eile ei saadud kokku trahvimäärade eelnõu muutmiseks vajalikke hääli.
Loe edasi...

Reformierakonna ministrid alustasid Kaja Kallasega sotsiaalmeedias sõnasõda

Kaja Kallas.Euroopa Parlament.Brüssel

Tänases Eesti Päevalehes avaldatud europarlamendisaadiku Kaja Kallase arvamuslugu ajendas sotsiaalmeedias oma kriitilisi mõtteid avaldama nii peaminister Taavi Rõivast kui ka riigihalduse ministrit Arto Aasa.
Loe edasi...

Norra firma allveerobot leidis Loch Nessist koletise (ja rahvamassid on nüüd pettunud)

Lokatsiooni- ja meretehnoloogiat valmistava firma Kongsberg Maritime Munin-robot saadeti Šotimaal uurima Loch Nessi järve sügavusi. Kaamera ette jäi ligi üheksameetrine liikumatu elukas järvepõhjas.
Loe edasi...

VIDEO: Putin: Venemaa on valmis ulatama sõbrakäe igale poliitikule, aga kui keegi on otsustanud uppuda, on teda võimatu päästa

Venemaa president Vladimir Putin vastas taas riigi kesksete tele- ja raadiokanalite otse-eetris kaasmaalaste küsimustele.
Loe edasi...

Andrus Vaarik sai loata juhtimise eest kriminaalkorras trahvi ja veetis päeva vangistuses

Näitleja Andrus Vaarik mõisteti märtsis kriminaalkorras süüdi sõiduki süstemaatiline juhtimises juhtimisõiguseta isiku poolt. Nimelt tabati ja kõrvaldati ta Tallinnas 3. märtsil roolist vaid selleks, et mõned tunnid hiljem uuesti juhtimisega vahele jääda.
Loe edasi...

Valge Maja: Vene lennukite tegutsemine on vastuolus professionaalsete normidega

Valge Maja on teadlik Vene lennukite ohtlikust lähenemisest teisipäeval USA sõjalaevale Läänemerel ning on jätkuvalt mures sellise käitumise pärast.
Loe edasi...

Tartu muslimid saavad palveruumideks raha kogukonnalt ja Soomest

Rauno Ruusi sõnul on palveruumi vaja selleks, et muslimitel oleks koht, kus koos palvetada.

Kapot teeb ärevaks, et Tartu muslimite palveruumide avamiseks tuli initsiatiiv ja rahastus välismaalt.
Loe edasi...

Põhjus, miks Eesti toidupoed võivad peagi hakata uksi sulgema

Pea pooled Suurbritannia elanikest teevad toidukaupade ostud veebipoodides. Üks kümnest britist teeb seda aga regulaarselt. Suurbritannias on toitu saanud veebist osta juba viis aastat, Eestis on äri alles hoogu võtmas. Arengud Suurbritannias võivad aga näidata, kuhu jõuame Eestis e-poodide võidukäiguga.
Loe edasi...

Vaata, mis iseloomustab keskmist Eesti võlglast

Mündid

Krediidijuhtimisteenuste pakkuja Lindorffi andmetel on kõige suurem võlglaste arv Lääne-Virumaal ning Valgamaal, keskmine Eesti võlglane on jätnud maksmata umbes 1000 euro suuruse summa.
Loe edasi...