Maksumuudatused kinnitanud president Kaljulaid: seaduse väljakuulutamisega ei anna ma hinnangut selle poliitika sisule

Eesti president Kersti Kaljulaid

President Kersti Kaljulaid kuulutas täna välja tulumaksuseaduse, sotsiaalmaksuseaduse ja teiste seaduste muutmise seaduse. Siiski pöörab ta tähelepanu probleeme seaduse menetlemisel.
Loe edasi...

Berliini jõuluturu ründamises kahtlustatav lasti Itaalias maha

Reutersi teatel tulistas politsei ööl vastu tänast Itaalias surnuks Berliini jõuluturu ründamises kahtlustatava ja sellega seoses tagaotsitud olnud Anis Amri.
Loe edasi...

Kuritegeliku ühenduse juht läheb 15 aastaks vangi

Jalutusboksid

Tartu maakohus tunnistas eilse otsusega kokku 11 inimest süüdi erinevates kuritegudes, neist ühe kuritegeliku ühenduse loomises, viis sellesse kuulumises ja seitse narkootilise aine ebaseaduslikus käitlemises.
Loe edasi...

VIDEO: Putin: mitte keegi ei uskunud Trumpi võitu peale meie teiega

Venemaa president Vladimir Putin andis reedel iga-aastase suure pressikonverentsi.
Loe edasi...

Pantvangidraama Aafrikas: Tiina Jokineni väimehe eest maksti hiigelsuur lunaraha

Tiina Jokinen ja Peeter Vähi

Maailmarändurite ja festivali Orient korraldajatena tuntud elukaaslased, muusik Peeter Vähi (61) ja ärinaine Tiina Jokinen (55) elasid hiljuti üle õõvastava loo, mis puudutas väga lähedalt nende perekonda.
Loe edasi...

Jaan Tätte läheb jälle merele

Jaan Tätte

"Ma lähengi nüüd jaanuaris jälle kolmeks kuuks Vaiksele ookeanile. Panama–Tahiti, umbes 7000 km. Minu hea sõbra Heiti Hääle laev läheb võistlema, kes kõige kiiremini üle Vaikse ookeani sõidab," rääkis Jaan Tätte.
Loe edasi...

Tais surnud Eesti noormeheks osutus lauljanna Laura Põldvere vend

Üledoosi surnud eestlane Tais

22. detsembril saabus teade, et Tais suri Eesti kodanikust noormees nimega Gregor. Kohalik politsei kahtlustab surma põhjusena kokaiini üledoosi. Praeguseks on Publikule teada, et surnud noormees on džäss-lauljanna Laura Põldvere vend.
Loe edasi...

Kui jõulud polegi pidupäev

Jehoova tunnistaja Tõnu Ling, ta tütred Emma (kukil) ja Luise ning ilmselt ka väike krants Lotte jõule ei tähista. Ent muidugi ei tähenda see, et neil mis tahes muul ajal koos lõbus ei võiks olla. Pildilt on puudu pereema Angela.

„Mu lapsed ei jää millestki ilma, kuigi me jõule ei tähista ja jõuluvana meil ei käi. See elu pole nii keeruline, kui ehk eemalt paistab,” ütleb Jehoova tunnistajast loodusfotograaf ja arborist Tõnu Ling.
Loe edasi...

Purjuspäi avarii põhjustanud motosportlane: õppetund on kole ja raske

Keity Meier

Täna varahommikul Tapa raudteeülesõidul nelja kannatanuga juhtunud avarii põhjustas Baltikumi üks paremaid trialisõitjaid Keity Meier.
Loe edasi...

Maltal kaaperdatud Liibüa lennukilt on reisijad pääsenud, pardale on jäänud veel kaaperdajad ja mõned meeskonnaliikmed

Kapaerdatud lennuk Maltal

Malta ajakirjanduse andmetel maandus saarel kaaperdatud reisilennuk 120 inimesega pardal. Kella 15.55-ks olid lennuki pardal veel kaks kaaperdajat ja arvatavasti ka mõned meeskonnaliikmed.
Loe edasi...