FOTOD: Suure erandina Merkeli ette toodud haruldased kirjad tekitasid visiidipäeva emotsionaalseima tipphetke

Angela Merkel Toomkirikus

Saksamaa liidukantsler Angela Merkel külastas eile Tallinna toomkirikut, kus tema ja peaminister Taavi Rõivas said kiire ajalooekskursi ja ülevaate rüütelkonna mälestusvappidest. Uurida said nad ka erandkorras linnaarhiivi varakambrist välja toodud Martin Lutheri 1530. aastatel saadetud kolme kirja Tallinna raele.
Loe edasi...

FOTOD: Enne ja nüüd! VAATA, millisele "Kodus ja võõrsil" staarile on ajahammas eriti valusalt peale hakanud ja keda säästnud

Foto: Vida Press

Austraalia menusari "Kodus ja võõrsil" on siinseid seebikasõpru rõõmustanud juba üle kahekümne aasta ning sellised tegelased nagu Alf, Leah, Donald ja Irene on saanud just kui meie endi pereliikmeteks. Nostalgilise neljapäeva puhul heidab Publik pilgu sellele, kuidas sarja kõige meeldejäävamad staarid on aastatega muutunud.
Loe edasi...

Situatsioon parklas: vanemad tulid kahekesi poest, laps oli üksi autos ja mina jäin vandesõnade saju kätte

Pilt on illustratiivne

Delfi avaldas täna loo imikust, kes jäeti suletud autosse luku taha. Sarnast situatsiooni jagab ka üks Delfi lugeja.
Loe edasi...

VIDEO: Venemaa viis kolmes sõjaväeringkonnas armee kõrgendatud valmisolekusse

Vene kaitseministeerium kuulutas neljapäeval välja sõjaväe valmisoleku kontrolli Lõuna, Lääne ja Kesksõjaväeringkonnas, samuti Põhjamere laevastikus, õhujõududes ja õhudessantvägedes.
Loe edasi...

FOTOD: Vahva trehvamine! Eestlased kohtusid menusarja "Kodus ja võõrsil" kõige legendaarsema tegelasega

Foto: Vida Press

Austraalias mõnda aega elanud ja puhanud eestlased võtsid endale eesmärgiks ka kõigile tuntud Palm Beach’i äärde jalutama ning uudistama minna — lootuses, et ehk on võimalik kohata kedagi “Kodus ja võõrsil” tegelaskujudest. Ja nii juhtuski — pildile püüti kõige populaarsem tegelane!
Loe edasi...

Poodlema läinud naine jättis pisitütre mitmekümneks minutiks kuuma autosse. "Väike laps oli turvatoolis kinni, näost punane ja nuttis emmet taga"

Ülemiste kaubanduskeskusesse poodlema läinud naine jättis väikese tüdruku üksi autosse. Last märkasid poest lahkuvad kliendid, kes nägid tüdrukut siis, kui too end näost juba punaseks oli nutnud. Last märganud inimesed helistasid politseisse, aga ootasid lukustatud auto ja lapse juures veel 20 minutit, enne kui ema kohale jõudis.
Loe edasi...

Kurjategijad petsid jälgimistarkvara abil Eesti firmadelt välja sadu tuhandeid eurosid

Keskkriminaal-politsei küberkuritegude büroo juht Oskar Gross

Kurjategijad saadavad ohvriks valitud firma arvutisse pahavara, mis jälgib kõike ekraanil toimuvat. Nii õpivad nad kopeerima ettevõtte kirjavahetust, et saata ohverfirma äripartneritele võltsarveid. Väljapetetud raha kaob kiiresti välismaale, ka skeemi autorid võivad paikneda mistahes riigis.
Loe edasi...

Tasuta õhukeste kilekottide jagamisele tehakse seadusega lõpp

Ligikaudu pooled eriti õhukesed kilekotid lähevad kasutusse puu- ja köögiviljade pakendamiseks.

Tavakilekottidele kehtestatakse miinimumhind 30 senti kuni üks euro, mis pahandab kaupmehi.
Loe edasi...

VIDEO: Leegid, õhulend ja esimene punane rist! Vello Vaheri uus etteaste USA talendisaates ületab kõik senised

Vello Vaher pistis 24. augusti öösel taas rinda USA talendisaates “America’s Got Talent”, kus sedapuhku võistles finaalipileti nimel. Vello etteaste oli aga nagu lubatud — senistest vägevaim ning lisaks teada-tuntud trikkidele, tegi Vello neid võrdlemisi uues kuues.
Loe edasi...