Yana Toomi asemel europarlamenti minek annaks Savisaarele kohtuasja eest immuunsuse

Edgar Savisaar Yana Toomiga

Edgar Savisaar on Yana Toomi asendusliige Euroopa Parlamendis. Kui Toom loobuks oma kohast, pääseks Savisaar europarlamenti ja talle laieneks koheselt Euroopa Parlamendi liikme immuniteet kriminaalmenetluse eest. Seda immuniteeti saab küll ära võtta, aga see nõuab aega.
Loe edasi...

REKONSTRUKTSIOON: Kolme noore inimese surmalõksuks saanud auto kaotas juhitavuse juba paarsada meetrit enne õnnetuskohta

Rekonstruktsioonilt on näha, kuidas ilmselt juhtus tänaöine kolme hukkunuga liiklusõnnetus Pärnamäe teel.
Loe edasi...

BLOGI ja FOTOD: Politsei ja prokuratuur andsid autovraki taustal kommentaare Pärnamäe traagilise avarii kohta

Politsei ja prokuratuur jagasid täna Pärnamäe teel öösel toimunud traagilise liiklusõnnetuse asjaolude kohta kommentaare. Delfi tegi sellest pressiüritusest otseülekande.
Loe edasi...

Tšetšeeni miljonäri tütar põhjustas skandaali: igal pool on parem kui Venemaal, ainuüksi mõttest Moskvale hakkab paha

Moskva riikliku rahvusvaheliste suhete instituudi (MGIMO) rektor Anatoli Torkunov nimetas lubamatuks Tšetšeenia ärimehe Mussa Bažajevi 22-aastase tütre Elina käitumist, kes kuulutas, et igal pool on parem kui Venemaal.
Loe edasi...

Viimsi kool on õnnetuses hukkunud abiturientide tõttu kokku kutsunud kriisimeeskonna. Koolidirektor: oleme leinas, nad olid toredad, viisakad, abivalmid, töökad ja sõbralikud

Viimsi keskkool on kokku kutsunud kriisimeeskonna, kus arutatakse tänaöist ränkade tagajärgedega liiklusõnnetust, milles hukkus kolm kooli lõpuklassi poissi. Koolidirektor Karmen Paul ütles, et kool on leinas.
Loe edasi...

Daily Beast: Donald Trumpi pidudel käisid mehed, kes ostsid kortereid Eestist pärit tüdrukutele

Donald Trump 1995. aastal

Ajakirjanik Michael Gross kirjutab väljaandes Daily Beast kahest mehest, kes meenutavad seoses USA vabariiklaste presidendikandidaadi Donald Trumpiga aegu, kui noori tüdrukuid kasutati omamoodi maksevahendina meeste vahel, kes omavahel äri tegid. Mainitakse ka tüdrukuid Eestist.
Loe edasi...

San Franciscost Londonisse teel olnud lennuk hädamaandus Vancouveris, pardal oli ka eestlanna

British Airways Celebrates Ipppppnaugural Airbus A380 Flight From London To Dulles

San Franciscost Londonisse suundunud British Airwaysi lennuk oli sunnitud Kanadas Vancouveris hädamaandumise tegema, kuna üks reisija ründas gaasi või pulbriga lennuteenindajat.
Loe edasi...

VIDEO ja FOTOD: Türgi kuurortlinnas Antalyas toimus plahvatus

Türgi kuurortlinnas Antalyas toimus teisipäeval kommertskoja hoone juures plahvatus, mis vigastas mitut inimest. Linnapea Menderes Türeli sõnul kellegi elu ohus ei ole ja plahvatus võis olla õnnetus.
Loe edasi...

DROONIVIDEO ja FOTOD: Pärnamäe teel hukkus liiklusõnnetuses kolm Viimsi keskkooli abiturienti

Täna öösel kella 00.15 ajal tuli teade liiklusõnnetusest Tallinnas Pärnamäe teel. Esialgsetel andmetel liikus sõiduauto Audi A4 Iru silla poolt Viimsi suunas, kui kaotas juhitavuse ning paiskus Pärnamäe teel Äigrumäe bussipeatuse juures paremalt poolt teelt välja vastu puud. Sõidukit juhtis 18-aastane juhtimisõigusega noormees, sõidukis viibisid kaasreisijatena 18-aastane ja 19-aastane noormees, kes kõik hukkusid sündmuskohal. Kõikidel reisijatel olid kinnitatud turvavööd.
Loe edasi...

Ilves pärandas Kaljulaidile rekordmadala usaldusväärsuse

Kersti Kaljulaid ja Toomas Hendrik Ilves

President Toomas Hendrik Ilvest ei usaldanud oktoobris koguni 39% küsitletuid.
Loe edasi...

Šmigun-Vähi juhtum jõudis spordikohtusse. Kas ikka jõudis? Ja on see üldse dopingujuhtum?

Pea 11 aastat tagasi juubeldas Kristina Šmigun-Vähi Torino olümpiavõitude üle. Kahjuks on sellele ROK-i ja WADA uurimise tõttu laskunud dopinguvari.

WADA sportlaskomisjoni juhi kinnitusel algab Kristina Šmigun-Vähi protsess spordikohtus sel nädalal. Endise suusataja advokaadid ei pea väidetavalt toimunut dopingujuhtumiks. Spordikohtu kohtunik selgitab, miks paljud protsessid iial avalikkuse ette ei jõua.
Loe edasi...

Türgis räägitakse üha kõvemal häälel impeeriumiaegsete piiride taastamisest

Türgi president Recep Tayyip Erdoğan unistab, et tema riik laiuks pea sada aastat tagasi plaanitud piirides.

Rahvuslased viitavad vanadele kaartidele, kus Türgile kuuluvad maa-alad Bulgaariast Mosulini.
Loe edasi...