DELFI EKSPERIMENT: 13-aastane tüdruk täiskasvanute tutvumisportaalis: "väikesele tüdrukule" tehtud pakkumised ületasid igasuguse piiri

See, mida kirjutasid mõned tutvumisportaali kasutajad Irale ületab igasugused hea ja kurja piirid

Venekeelse Delfi ajakirjanik viis läbi "interneti-reidi" kõige populaarsemal venekeelsel tutvumisportaalil. Eksperimendi eesmärk oli selgitada välja, millised ohud võivad varitseda 13-aastast last. See, mida kirjutasid mõned kasutajad "väiksele tüdrukule", ületab igasugused hea ja kurja piirid.
Loe edasi...

Restoranide väikesed räpased saladused, mida peaksid teadma

USA friikartulid

Reisisait Budget Travel pani kokku mõned soovitused, mida sa peaksid kindlasti teadma välja sööma minnes: kuidas ära tunda halba restorani ja mismoodi vältida kehva sööki.
Loe edasi...

FOTOD: Vesi ahjus? Tuntud klubis ja selle juures asuvas kohvikus askeldavad kohtutäiturid

Prive ja Varblase juures kohtutäiturid

Eksmiss Helen Mahmastolile ning tema kaasale Kuno Tehvale kuuluv Tallinna ööklubi Privé on raskustes. Täna on kohal kohtutäiturid. Kohapeal on G4Si turvamehed, kes hoolitsevad selle eest, et midagi minema ei viidaks.
Loe edasi...

Nädalalõpu ilm läheb kuumaks, oodata on 27 soojakraadi!

Pärnu rannas

Ilmateenistus lubab alanud nädalaks sooja sajuhoogudega ilma ning nädalavahetusel tõotab õhutemperatuur kerkida lausa 27 kraadini.
Loe edasi...

Ärritunud lugeja: laste teemaparkide hinnad on vastuvõetavad ainult riigikogulastele, tavainimestel sellist raha küll pole!

Pilt on illustreeriv

Laste suvevaheaeg on täies hoos. Ilmselt peaksid mu lapsed mind koletiseks, kui nad teaksid, et sügaval sisimas ma sooviks, et nad aasta läbi koolis käiksid. Lihtsalt seetõttu, et mul selle kolme kuu jooksul õnnestuks natukenegi raha kõrvale panna.
Loe edasi...

Omakohus nõudis Võrumaal 16-aastase noormehe elu

Politseiauto

Ööl vastu reedet sai Võrumaal kambaga võõra auto kallal askeldanud nooruk 55-aastaselt mehelt rusikaga vastu nägu. Päev hiljem suri ta ajuverejooksu tõttu haiglas.
Loe edasi...

Äärmiselt häirivad küsitlustulemused: kohe saad teada, mis vanusest ei sobi enam kanda pikki juukseid või liibuvaid teksapükse

Pilt on illustreeriv

See on tõesti häiriv uudis ja kogu sotsiaalmeedia oigab selle absurdsuse üle, kuid ometi on sellist arvamust avaldanud päris inimesed. Nimelt brittide hulgas korraldati suur küsitlus, et mis vanuses naistel enam teatud asju teha ei sobi. Tulemused on masendavad.
Loe edasi...

Reuters: Türgi presidendi lennukit jälitasid reedel riigipöörajate hävitajad

Türgi president Recep Tayyip Erdoğan oli läbikukkunud riigipöördekatse ajal reede õhtul suuremas ohus kui seni teada. Uudisteagentuur Reuters teatas, et Erdoğani lennukit jälitasid teel kuurortlinnast Marmarisest Istanbuli riigipöörajate hävitajad.
Loe edasi...

Ameeriklastest turistidele osutus Saaremaaga tutvumine üle jõu käivaks

Harilaid

Paar aastat tagasi tuli Kuressaare turismiinfopunkti kaks Austria tüdrukut, kes tahtsid bussiga sõita paari-kolme kohta Saaremaal. Paraku olid need kohad bussiga üsna raskesti ligipääsetavad, kirjutab Saarte Hääl.
Loe edasi...

SUPERTEHING KOIDAB: Ragnar Klavan on lähedal lepingule FC Liverpooliga!

Ragnar Klavan Euroopa liiga kohtumises Liverpooli vastu

Inglismaa meedia andmeil on Eesti koondise kapten Ragnar Klavan liitumas jalgpalli sünnimaa 18-kordse meistri FC Liverpooliga.
Loe edasi...