FOTOD SÜNDMUSKOHALT: Piirissaare vallavanem: mõlemad osapooled – nii vana kui ka uus kogudus – nutavad, et kirik maha põles

Tulekahju Piirissaarel

Piirissaare vallavanem Liina Miks kirjeldas täna öösel kolm elumaja ja kiriku hävitanud põlengut kui kord saja aasta jooksul juhtuvat absurdi tippu. „Olen saarel. Pilt on masendav ja seda ei taha kellelgi soovida,“ sõnas ta. Kogukonna jaoks on praegu kõige suurem probleem see, et kirikut enam ei ole.
Loe edasi...

USA Minnesota osariigis pussitati surnuks Valgast pärit rase naine

USA Minnesota osariigis Eden Prairies pussitati laupäeval surnuks 23-aastane Valgast pärit Ljuba Savenok.
Loe edasi...

Politsei hoiatab uue petuskeemi eest: kelmid küsisid Maardu Säästumarketi külastajatelt parklas parkimise eest raha

Libaärimeeste uus tase

Laupäeval, 7. mail anti politseile teada, et Maardu Säästumarketi parkla väravate juures on kaks 20ndates välismaise välimusega noormeest, kes küsivad tasuta parklas parkimise eest kaks eurot.
Loe edasi...

Odessas lasti maha Marcel Vichmanni huve kaitsnud advokaat

Pühapäeval kella 23 ajal tulistasid kaks tundmatut isikut sõiduautot Lexus, mille juht hukkus. Politsei andmetel hukkus „õiguskaitsja“. Odessa uudisteportaali Dumskaja allikate teatel rünnati advokaat Aleksandr P.-d, kes tegeles Eesti investori huvide kaitsmisega Odessa oblastis.
Loe edasi...

Riigikogulane Vilja Toomast aitab tubakatööstustel seadust muuta

Vilja Toomast

Aasta eest keelati Eestis müüa tubakatooteid, mida saab tarvitada tikku läitmata. Nüüd püüavad tubakatootjad riigikogulase Vilja Toomasti (Reformierakond) abiga seda keeldu kaotada. WHO tubakaekspert näeb selles tööstuse lobi ja katset suurendada tulu olukorras, kus suitsetamist üha rohkem piiratakse.
Loe edasi...

PUNKTISKANDAAL: Taani andis Ukrainale 12 punkti žüriiliikme vea tõttu, kes ei saanud süsteemist aru

Taani žüriiliige Hilda Heick

Eurovisioni iga-aastane punktidraama sai ootamatu täienduse: Taani teatas, et nende žüriiliige Hilda Heick reastas oma punktiskoorid vastupidises järjestuses, andes 12 punkti Ukrainale, hinnates loo parimaks, ning miinimumpunktid Austraaliale, kelle lugu pidas parimaks.
Loe edasi...

Venemaa tõstis kära: miks jätsid tervelt 21 riigi ekspertide žüriid Sergei Lazarevi punktideta?

Eurovision 2016 kolmeteistkümnes päev

Venemaal tekitavad pahameelt Eurovisioni ekspertide žüriide hääletus, mis tõestab Vene meedia andmeil seda, et Sergei Lazarevilt rööviti võit poliitilistel põhjustel.
Loe edasi...