KOMMENTAAR: Härra Sõõrumaa, kas te teete nalja? Sellisel juhul oli see halb nali

EOK president Urmas Sõõrumaa.

EOK president Urmas Sõõrumaa jättis Venemaa dopinguskandaali suhtes seisukoha võtmata.
Loe edasi...

Jälitusfunktsiooni kaudu varastatud mobiilile järgnenud kodanik: küsisin meestelt, mis neil toas heliseb, sest alarmi oli välja kuulda

iPhone, pilt on illustratiivne

"Üleeile kella kolme ajal käisid kaks pisikest tüdrukut Postimaja H&M-is poodlemas. Poest välja tulles olid neil silmad märjad ja ütlesid, et telefon taskust kadunud. Võtsin enda telefonist lahti "Find iPhone" äpi ja nägime, et see telefon on kuskil seal samas (kuna olime hoones sees, siis täpset asukohta ei näinud)," jagas üks kodanik eile Märgatud: TALLINN'as Facebooki grupis tema lähedastega juhtunut. Lugeja sõnul helistas ta korduvalt ka numbrile 112, kuid sealt abi ei saanud. Häirekeskuse esindaja sõnul ei olnud aga sündmuse infot lõpuks politseile mõtet olnud edastada, sest telefon saadi kätte.
Loe edasi...

Antslas puuskulptuuri alla jäänud kuueaastane poiss suri haiglas

Anstla puuskulptuur

Laupäeva õhtul juhtus Võrumaal Antslas kultuuri- ja spordikeskuse õuel traagiline õnnetus. Esialgsetel andmetel ronisid lapsed puidust skulptuuride otsas, kui üks skulptuur kukkus ümber ning selle alla jäi kuueaastane poiss.
Loe edasi...

Lähenemas on kuumalaine, ühtlasi suureneb ka äikeseoht

Rünkpilved Türi kandis

Nädalavahetusel läheb ilm Eestis palavaks, ent koos sellega on suurenemas äikeseoht.
Loe edasi...

Terrorirünnakus hukkunud Narvast pärit Tatjana lähedane: lootus ja usk on kadunud, lihtsalt ei ole sõnu...

Tatjana

Nice´i terrorirünnakus hukkunud 51-aastane Tatjana oli Narvast pärit. Sotsiaalmeedias avaldatu põhjal armastas ta palju reisida.
Loe edasi...

Nice’is hukkunud noormehe õpetaja: mäletan Rickardit kui väga andekat ja hakkajat õpilast

Rickard Kruusberg

Möödunud nädalal toimunud Nice’i terrorirünnakus hukkunud Rickard Kruusberg paistis juba põhikoolis silma väga hea tehnoloogiataibuga.
Loe edasi...

Olerexi töötajad varastasid firma kütust

Bensiin

Kütusefirma Olerex avastas peale vihje saamist kaks omaenda töötajat, kes olid võtnud nõuks ettevõtte tagant kütust varastada. Tänaseks töötajad enam firmas ei tööta ning nad on kahju ka hüvitanud.
Loe edasi...

Analüütik Alatalu hukkunud eestlastest: Nad ei olnud vales kohas, neile sai saatuslikuks vale poliitika

Nice'i terrorirünnaku mälestamine

Kurb, et Nice’is hukkunute hulgas oli ka kaks Eesti kodanikku. Välisministrit parafraseerides sai meie vedamine ehk puutumata jäämine säärastes plahvatustes ümber.
Loe edasi...

Kaljurand: Prantsuse riik teadis algusest peale nelja Eesti kodaniku asukohti, meie teadsime vaid kahe haavatu kohta

Marina Kaljurand

Välisminister Marina Kaljurand ütles tänahommikusel pressikonverentsil et ehkki Prantsuse riigile oli algusest peale teada nelja Eesti kodaniku asukoht, kes Nice'i terrorirünnakus kannatada said, siis Eesti teadis tükk aega vaid kahe haavatu asukohta, kuid kahe hukkunu kohta oldi teadmatuses.
Loe edasi...

Mida arvavad Klavanist Liverpooli fännid?

Ragnar Klavan

Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani tõenäoline liitumine Inglismaa klubi Liverpooliga on omajagu elevust tekitanud ka klubi paljudes fännifoorumites.
Loe edasi...

Mõelda vaid! Nice'i terrorirünnak rikkus vene glamuuritari puhkuse: me tahtsime ilutulestikku näha ja siis juhtus see õudus ja kõik jäeti ära!

Venelannast glamuuritarile ja briti miljardäri eksnaisukesele Kristina Sysoevale valmistas hulgaliselt inimelusid nõudnud ja terveid perekondi hävitanud Nice’i terrorirünnak tõelist meelehärmi, kuna röövis temalt soovitud meelelahutuse, vahendab väljaanne Metro.
Loe edasi...

Kahe eestlase mõrvar Nice’is: õlut ja sealiha tarbinud koduvägivallatsejast islamiterroristiks

Mohamed Lahouaiej Bouhlel

Prantsusmaal Nice’is 84 inimest, sealhulgas viimaste uudiste järgi ka kaks Eesti kodanikku tapnud Mohamed Lahouaiej Bouhlelil tekkis huvi äärmusliku islami vastu alles hiljuti. Järgnevalt sellest, kuidas ta muutus pisikurjategijast kümnete inimeste mõrtsukaks.
Loe edasi...

Saksamaal ründas 17-aastane afgaan kirvega rongireisijaid, neli inimest sai raskelt viga

Saksamaal Würzburgi lähedal ründas Afganistani päritolu mees kirve ja noaga regionaalrongi reisijaid, mille käigus sai neli inimest raskelt ja üks kergelt viga ning 14 inimest on šokis. Baieri siseministeeriumi esindaja sõnul karjus mees „Allahu akbar“ („Allah on suur“).
Loe edasi...

Terror jõudis Eestisse: Nice’is toimunud terrorirünnakus hukkusid kaks Eesti kodanikku

Rickard Kruusberg, Nice

Välisministeerium sai eile hilisõhtul Prantsusmaa ametivõimudelt kinnituse, et Nice’is toimunud terrorirünnaku tagajärjel hukkunute seas on kaks Eesti kodanikku.
Loe edasi...

FC Infoneti katsetele tulnud jalgpallur istub juba ligi poolteist aastat Vao varjupaigakeskuses lõksus

Yao Silven Kuassi elu varjutab varjupaigataotleja staatus. Jalgpallimäng on nüüd muutunud tema jaoks kättesaamatuks.

Elevandiluurannikult pärit ja viimati Armeenias mänginud jalgpalluri jutt, et teda huvitab Eesti klubi, tundus PPA ametnikele kahtlane.

PPA sekkumisest ehmunud jalgpalliklubi võttis kutse tagasi ja Armeeniasse naasmist peljanud pallur otsustas varjupaika küsida.

Nüüd ootab ta järjekordset otsust varjupaiga andmise kohta ega saa enam ka omal soovil lahkuda, sest pass on PPA käes.
Loe edasi...