Repinski tagasiastumiseni viinud viimane piisk oli suur laen, mille Repinski jättis deklareerimata

Maaeluministri ametist tagasi astunud Martin Repinski jaoks sai saatuslikuks see, et lisaks kõigile muudele muredele oli ta jätnud deklareerimata suure laenu, mille ta oli võtnud Narva mõjukalt poliitikult Aleksei Voronovilt.
Loe edasi...

Martin Repinski astub maaeluministri ametist tagasi

Maaeluminister Martin Repinski esitas täna peaminister Jüri Ratasele avalduse tagasi astumiseks maaeluministri ametist, teatas Keskerakonna pressiesindaja.
Loe edasi...

Yana Toom: soovitasin Repinskil juba alguses ministrikohta mitte vastu võtta

Keskerakonna juhatuse liige, eurosaadik Yana Toom soovitas Martin Repinskil võimalikest skandaalidest hoidumiseks juba eos maaeluministri portfelli mitte vastu võtta.
Loe edasi...

PISA tulemus näitab, et Eesti põhiharidus on maailmatasemel

Heade tulemuste kõrval on ka kitsaskohti – lõhed poiste ja tüdrukute ning eesti ja vene koolide vahel.

FOTOD: Eesti tõusis PISA uuringus maailma riikide võrdluses kuuendalt kohalt kolmandale

Täna avalikustatud 2015.aasta PISA uuringu tulemused näitasid, et Eesti õpilaste tase on veelgi tõusnud, maailma 15-aastaste õpilaste võrdluses tõusti kuuendalt kohalt kolmandale.
Loe edasi...

Glamuuritar taas krimirajal? Briti leht: Rassiraevus Anna-Maria Galojan peksis Londoni uhke restorani juhatajat?

Endine Playboy kaanetüdruk ja reformierakondlane, suure summa raha omastamises süüdi mõistetud ning vangimajaski istunud skandaalne Anna-Maria Galojan tundub astuvat kriminaalset rada ka oma uues pelgupaigas Londonis.
Loe edasi...

DELFI FOTOD: Tatari tänaval ajas juht segi gaasi- ja piduripedaali, sõitis üle kohviku terrassi, rammis teist autot ja ajas alla jalakäija

Täna juhtus Tallinnas Tatari tänaval kella 11.30 ajal õnnetus, kui 37-aastane mees sõitis oma autoga üle kohviku terrassi, rammis teist sõidukit ja ajas alla jalakäija.
Loe edasi...

EKSPRESSI ARHIIVIST: Savisaar pole mees meediat süüdistama

Eessõna 6.12.2016: Süüdistusmaterjalist on nüüd selgunud, kuidas said Tallinna kesklinna juudi ärimees Kofkini ilma loata "Eht Viinivorsti" putkad. Altkäemaksu eest. Keskerakond pole Tallinnas kaitsnud lihtinimest, vaid pressinud ettevõtjatelt pistist.

10 pea märkamatut filmiviga, mida näevad ainult asjatundjad

Me kõik teeme vigu, kuid filmide puhul on vead tihtipeale sihilikud ning režissööride poolt meelega sisse jäetud. Need 10 viga tulenevad pigem lohakusest ja teadmatusest, kuid jäävad siiski suurema osa vaatajate jaoks märkamatuks.
Loe edasi...