Juku-Kalle Raid korraldas Vene aseministrile piinliku loengu: kas sa kirjutasid selle jama ise?

Aleksandr Žuravski ja Juku-Kalle Raid

Lahtis toimuval 7. soome-ugri rahvaste kongressil astus ajalehe KesKus peatoimetaja ja kongressi vaatleja Juku-Kalle Raid ligi Venemaa kultuuriministri asetäitja Aleksandr Žuravskile ja avaldas valjuhäälselt imestust, et ta esines nii Vene impeeriumi meelse kõnega.
Loe edasi...

Terrorismis kahtlustatav Eesti kodanik antakse Ukrainale välja

Venemeelsed võitlejad Donetskis 30. mail

Riigikohus ei võtnud täna arutusele terrorismis kahtlustatava Eesti kodaniku Vladimir Poljakovi kaebust tema Ukrainale väljaandmise õiguspäraseks tunnistamise kohta, mistõttu ootab meest välja andmine.
Loe edasi...

Savisaare advokaat kaebab kapo ja Äripäeva kohtusse

Oliver Nääs

Edgar Savisaart esindav vandeadvokaat Oliver Nääs pöördub kaitsepolitseiameti ja Äripäeva vastu kohtusse valeväidete ümberlükkamiseks, teatas Nääs täna oma esindaja kaudu.
Loe edasi...

Briti poliitiku tapmine peatas euroreferendumi kampaania

Jo Coxi mälestamine parlamendi ees

Briti parlamendiliikme Jo Coxi surma järel teatasid nii euroliidu pooldajad kui vastased otsekohe kampaaniaürituste peatamisest.
Loe edasi...

Eestisse saabus kaks Süüria pagulasperet

Süüria põgenikud Liibanonis

Eile saabus Kreekast Eestisse kaks Euroopa rändekava alusel vastu võetud Süüria perekonda. Peredele tulid vastu tugiisikud ja nad liikusid edasi oma uutesse kodudesse, mis asuvad Tallinnas ja Haapsalus.
Loe edasi...

Lennuamet vallandas ebaausalt oma staažika töötaja

68-aastane Aleksander Dintšenko, oma ala üks Eesti kõvemaid spetsialiste, nõustab nüüd Tallinna lennujaama laiendamisplaane. „Mul ei ole mingit vimma, ma aiman, miks mind lennu-ametist lahti lasti. Las noored teevad seal tööd ja koguvad kogemusi,” ütleb ta.

Lennuamet leidis, et kaitseväele tööotsa teinud ametnik on pannud toime vääritu teo ja vallandas ta. Pärast kohtuvaidluses lüüa saamist püüdis amet vältida ametnikule saamata jäänud töötasu väljamaksmist.
Loe edasi...

FOTOD JA VIDEO: Atentaadi ohvriks langenud Ühendkuningriigi leiboristide parlamendisaadik suri

Jo Cox

Neljapäeval langes Ühendkuningriigis Lääne-Yorkshire´is Birstallis atentaadi ohvriks leiboristide parlamendisaadik Jo Cox, kes oli oma ringkonnas valijatega kohtumas.
Loe edasi...

Tiit Ojasoo viha on tunda saanud ka lapsed ja loomad! Lastelaagri kasvataja: ma pole kunagi näinud, et inimene suudaks niimoodi vihastada

Tiit Ojasoo

Värske Kroonika toob päevavalgele šokeeriva loo teater NO99 äsja ametist lahkunud kunstilise juhi ja direktori Tiit Ojasoo minevikust, kust selgub, et oma kolleegi ja õpilast tänavu jaanuaris jalahoopidega kostitanud teatrimehel on varemgi raevuhoogude taltsutamisega probleeme olnud — nimelt tormas 38-aastane Ojasoo kaks aastat tagasi laste suvelaagri hoovi, lõi raevuhoos ümber söögilaua, lõhkus kõik nõud ja viskas teda väidetavalt rünnanud koera suunas suure kivi, mis lendas napilt üle laste peade.
Loe edasi...

KASULIKU OSTUKORV: Vaata, millisesse poodi tasub enne jaanirallit suursisseoste tegema minna

Delfi Kasulik käis läbi Maxima, Selveri, Prisma ja Rimi kauplused ning vaatles juba varasemalt aprilli- ja maikuus avaldatud ostukorvidele sarnaseid kaupu. Odavaim ostukorv tuli sedakorda Prismast.
Loe edasi...

Ohjamatu jõuk: Prantsusmaalt koju sõitnud Venemaa fännid korraldasid löömingu Kölnis

Venemaa jalgpallikoondise fännid

Venemaa jalgpallikoondise rusikakangelastest poolehoidjad on pakkunud EM-i käigus vaata, et kõige rohkem kõneainet. Mäng ise kipub jääma tahaplaanile. Igapäevaselt räägitakse hoopis massikaklustest ja märatsemistest.
Loe edasi...

Durexi kondoomid ei läbinud Venemaal katsetusi ja nende müük keelati

Venemaa föderaalne tervishoiu järelevalveteenistus (Roszdravnadzor) andis korralduse Briti päritolu kondoomide Durex müügi keelamiseks Venemaa apteekides.
Loe edasi...