Ringkonnakohus mõistis Tartu maantee suuravarii põhjustaja reaalselt vangi. Kohus: pole alust rääkida temast kui õiguskuulekast noorest inimesest

Tallinna ringkonnakohus tühistas tänase otsusega Harju maakohtu otsuse, millega mõisteti Tallinnas Tartu maanteel toimunud suuravarii põhjustaja Oliver Kobingile tingimisi karistus. Ringkonnakohus määras uue otsusega, et Oliver Kobingul kuulub mõistetud kahe aasta ja kaheksakuulisest vangistusest reaalselt ärakandmisele kuus kuud vangistust.
Loe edasi...

Prantsusmaal mõisteti raseda tüdruksõbra HIVi nakatamises süüdi lõuna-aafriklane, kes tabati uue naisega Eestis elamast

Esmaspäeval mõisteti Prantsusmaa idaosas asuvas Mulhouse`i linnas süüdi Lõuna-Aafrika päritolu mees, kes nakatas oma raseda naise teadlikult HIVi. Prantsuse meedia väitel tabati mees 2015. aastal Eestist, kus ta elas koos juba ühe teise naisega.
Loe edasi...

Keskerakonna juhatus võtab ette Yana Toomi soolo europarlamendis

Enn Eesmaa, Yana Toom

Toom ei teavitanud ega kooskõlastanud oma erakonnaga aktiivset toetust Itaalia venemeelsetega liitumiseks europarlamendis.
Loe edasi...

Läänemere põhjaosas mõõdeti laine kõrguseks 14 meetrit

Läänemere põhjaosas on registreeritud erakordselt kõrgeid laineid. Soome rahvusringhäälingu Yle meteoroloogi Kerttu Kotakorpi sõnul on suurim üksik mõõdetud lainekõrgus olnud neljapäeval umbes 14 meetrit. Statistiliselt arvesse minev lainekõrgus oli hommikul 8,2 meetrit, teatas Soome ilmateenistus.
Loe edasi...

FOTOD ja VIDEO: Balti jaama juures põles maja lahtise leegiga

Täna hommikul kell 7.00 sai Häirekeskus teate, et Põhja-Tallinnas Vana-Kalamaja tänaval põleb lahtise leegiga kasutuseta kahekorruseline puust maja.
Loe edasi...

Kaheks kuuks juhtimisõiguseta jäänud meest tabas karistusaja lõppedes halb üllatus

Kasuliku poole pöördus lugeja, kellelt võeti kaheks kuuks juhtimisõigus ning kes soovib teada, miks peab ta läbima järelkoolituse, ehkki keegi talle alguses sellisest tingimusest ei rääkinud.
Loe edasi...

Jaekettide köögis tehtud kartulisalat pakub nii häid kui ka halbu üllatusi

Pimekatse: kasulik testib, milline valmistoiduleti kartulisalat on kõige parema maitsega.
Loe edasi...

FOTOD: Liverpool sai liigakarika poolfinaalis Klavani eksimuse tõttu kaotuse

Redmond juubeldab, Klavan on löödud

Liverpooli jalgpalliklubi alustas Inglise liigakarika poolfinaalseeriat kaotusega, jäädes avamängus võõrsil Southamptonile alla 0:1.
Loe edasi...

Ekspert: krõbe elektrihind pärsib Eesti arengut, miks lasti võrguettevõtetel üle pea kasvada?

Pistik

1. jaanuaril 2013 läksime üle avatud elektriturule ja elektri hinda hakkas kujundama elektribörs. Sellega kaasnes elektri, võrgutasude ja riigimaksude summaarne hüppeline kasv, mis tekitas paljudele ettevõtetele ja elektriküttega eratarbijatele suuri majandusraskusi ning osa elektritarbijaid olid sunnitud oma tegevuse kokku tõmbama või isegi lõpetama.
Loe edasi...