GRAAFIK: Vaata, kes Reformierakonna fraktsioonis seisab Kaljuranna, kes Kallase taga

Assar Pauluse kohtuistung

Tänases Eesti Ekspressis ilmunud uuringus selgus, et volikogu liikmete seas on suurim toetus Marina Kaljurannal ja Siim Kallasel. Kuigi veel pole kindel, kas Kaljurand valimiskogus kandideerib, seisab tema taga kaheksa riigikogu Reformierakonna fraktsiooni liiget.
Loe edasi...

DELFI VIDEO JA FOTOD: Kohus mõistis allilma eksliidri Assar Pauluse seitsmeks aastaks vangi

Harju maakohus kinnitas täna Assar Pauluse ja tema juhitud kuritegeliku ühenduse liikmete riigiprokuratuuriga sõlmitud kokkulepped.
Loe edasi...

VIDEO: Nadia Savtšenko videopöördumises eestlastele: olen tänulik, et mul on vabadus ja võin praegu teiega rääkida

Venemaal vangis olnud Ukraina õhuväelane Nadia Savtšenko saatis videopöördumise kõigile oma toetajatele, eelkõige neile, kes järjepidevalt Tallinnas Vene saatkonna ees Ukraina poliitvangide vabastamist ning Vene agressiooni lõpetamist on nõudnud.
Loe edasi...

Lätis piirati rahapesukahtlusega Eesti panga tegevust

Reformierakonna riigikogu fraktsioon

Läti finantsjärelevalveasutus (FKTK) tegi teisipäeval, 6. septembril 2016 otsuse, mille kohaselt Versobank ASil keelati teenuste osutamine Lätis, kuna nimetatud krediidiasutus osutas varasemalt Lätis teenuseid, milleks Eesti Finantsinspektsioon ei olnud pangale luba andnud.
Loe edasi...

Kesknädal: Keskerakonna aseesimees Karilaid võib üle minna EKREsse, varem on ta korduvalt lubanud erakonnast välja astuda

Versobanki kodulehekülg

Keskerakonna ajaleht Kesknädal kritiseeris oma tänases numbris Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaidu ja kahtlustas teda soovis üle minna EKREsse. Kriitika põhjuseks oli Karilaiu seisukoht, et Keskerakond peaks tegema erakorralise kongressi, mille käigus võiks uueks esimeheks kandideerida Jüri Ratas.
Loe edasi...

Ahto Lobjakas: Kaljurand on rahva seas populaarne, aga ka partei „tagatoa“ valik

Jaanus Karilaid

President kui erakonnaülene institutsioon on rohkem kui kunagi varem erakondade teha – viisil, mis üha enam kattub viimastele omase valgustpelgava modus operandi'ga, kirjutas kolumnist Ahto Lobjakas Äripäevas.
Loe edasi...

Leedo praamifirmat teenindanud Tuule piletikeskus andis ministeeriumi kohtusse

Ahto Lobjakas

Praamipiletite veebimüügi tuulelaevad.ee kodulehel ja sadamates läbipääsusüsteemi arendanud Tuule Piletikeskus OÜ läks majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi (MKM) vastu kohtusse, sest leiab, et ministeerium ei ole temaga sõlmitud lepingust kinni pidanud.
Loe edasi...

Nüüd avalik: oravaparteis käib kodusõda

Virtsu sadam.

Mida kartis Marina Kaljurand Taavi Rõivasega kohtuma minnes? Millist kokkulepet Reformierakonnas murti? Kas peaminister otsib parteis endavastast vandenõud?
Loe edasi...

DELFI BOSNIAS: Vassiljev: nelja-viie aasta tagune koondis oli palju tugevam

Eesti koondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev lausus pärast nukrat 0:5 kaotust Bosnia-Hertsegoviinale, et eestlaste tase ei kannata nii kõrget mängu välja.
Loe edasi...

Kupeldaja täpne raamatupidamine tõi talle vara konfiskeerimise

Konstantin Vassiljev

Aastatepikkuses kupeldamises süüdi mõistetud mehelt konfiskeeriti hiigelsumma eest vara.
Loe edasi...