A. Weizenbergi tänava alt avastati ammu otsitud sild

A. Weizenbergi tänava alt avastatud Liivoja sild

A. Weizenbergi tänava rekonstrueerimistööde käigus avastati tänava alt Liivoja sild, mis on kavas konserveerida ja eksponeerida kui värav Kadriorgu.
Loe edasi...

Nordica tühistas lennud kolme sihtkohta, inimesed ootavad lennujaamades asenduslende

Üle 12 tunni hilinenud lend maanuds Tallinna lennujaama

Nordica kinnitusel on tühistatud kolm täna Tallinnast väljuma pidanud Nordica poolt opereeritavat lendu: kell 12:25 väljuma pidanud Brüsseli lend, kell 13:15 Berliini väljuma pidanud lend ja kella 13:30-ne Vilniuse lend. Lennufirma sõnul on põhjuseks kahe kapteni samaaegne haigestumine.
Loe edasi...

FOTOD: Vaata saatuslikku kivi, mis maksis Tänakule rallivõidu

Belgia ralliäss Thierry Neuville lohutamas Tänakut

Eesti ralliäss Ott Tänak oli Poola MM-rallil teel esimese etapivõidu suunas, kuni maa seest ilmunud suur kivi tema Fordi Fiestal eelviimases katses rehvi purustas ja unistuse tulevikku lükkas.
Loe edasi...

Naljad ei lõpe: Islandi suur kaotus tõi inglastele internetis uue mõnituslaine

Wayne Rooney ja Roy Hodgson

Islandi 2:5 allajäämine Prantsusmaale on ajanud taas tagajälgedele naljaninad, kes heidavad mängu tulemuse varjus nalja Inglismaa üle - ehk meeskonna, kelle 330 tuhande elanikuga islandlased Euroopa meistrivõistlustelt koju saatsid.
Loe edasi...

VIDEO: Hooletu mustkunstniku naelatrikk lõppes Poola hommikusaates katsejänesele väga valusalt

Pahaaimamatu katsejänes lõpetas Poola hommikusaates amatöörliku mustkunstniku tõttu vigastatud käega.
Loe edasi...

Kati Toots pageb tütre ja uue kihlatuga mõneks ajaks metsavaikusse: toidu muretseme metsast ja soetame teele jäävate talunike käest!

Hundisilma jaanituli 2013

Kati Toots on juba pikalt unistatud sellest, et ilmadest sõltumatult võtta koos uue elukaaslase ja kihlatu Priidu ning Jaan Tootsiga ühise tütre Karolinaga ette jalgsimatk Lõuna-Eesti loodusse, kirjutab värske ajakiri Eesti Naine.
Loe edasi...

VIDEO: Kas eestlane hoolib piirkiirusest? Mõõtsime radariga autode kiirust nii Tallinnas linnas kui ka maanteel

Maanteeameti uuringust selgub, et 56 protsenti eestlasi peab lubatud tunnikiiruse kümne kilomeetri võrra ületamist aktsepteeritavaks. Kiirust on enda sõnul ületanud 85 protsenti sõidukijuhte ja 41 protsenti juba olulisel määral.
Loe edasi...

Inglismaa vaeseima piirkonna ärimees: te lollid tõprad tegitegi selle ära

Foto on illustratiivne

Redruth on vinduv 14 000 elanikuga linnake, mis oli kunagi Corwalli kaevanduspiirkonna keskus. See asus „vana maailma" kõige külluslikumas kohas, uhkustab kohalik muuseum: idas oli "vasekuningriik" Gwennap; läänes keskne kaevanduspiirkond. Maakond sai 1980nda aastal tõsise löögi, kui kaevandustööstus riigis kokku kukkus. Vähesed alad kannatasid nii nagu Redruth. See on siiani Euroopa vaesemate piirkondade seas.
Loe edasi...

Soe juuli algus asendub peagi jahedusega

Ilmateenistuse kuuprognoosi kohaselt tuleb juuli algus soe, kuid hiljem läheb jahedaks, võib olla ka üsna sajune.
Loe edasi...

MILJONIVAADE: Klaaslaval hööritav Rihanna näitas ennast fännidele IGA nurga alt

Šotimaal esinenud poptäht Rihanna pakkus osadele fännidele ootamatult kuuma kontserdielamuse, tantsides ja hööritades end klaaslaval nagu ta ikka teeb, ent näidates end seejuures selle nurga alt, mida tavaliselt vaid põrand näeb. Tulemuseks mõistagi järjekordne viral-video, mida iga Rihanna fänn ja vihkaja kindlasti põnevusega vaatab, kuid mille üle lauljatar ilmselt kuigi rõõmus ei ole.
Loe edasi...

Washington Posti reportaaž Eestist: varem oli soomuk siin haruldane, nüüd on neid kõikjal

USA sõdurid Tapal

USA ajalehe Brüsseli-korrespondent Michael Birnbaum kirjutab pühapäeval ilmunud reportaažis, et Poolas ja Balti riikides ringi sõites märkab järjest rohkem ringiaskeldavaid sõjaväelasi.
Loe edasi...

Inimese saab vastutusele võtta ka like’i või Facebooki postituse jagamise eest

Advokaadibüroo TRINITI jurist Maarja Pild hoiatab, et ka solvava postituse jagamine või meeldivaks märkimine võib tuua kahjunõude.

Ka solvava postituse jagamist võib pidada selle postituse avaldamiseks, tõdeb jurist Maarja Pild.
Loe edasi...

Paarkümmend kilomeetrit üle – pole probleemi ehk eestlane piirkiirusest ei hooli. 30 km/h alas sõidavad ka liinibussid 50-ga

Tallinnas Hiiu tänaval 30-alas oli kiirusepiirangul ainult sümboolne väärtus. Radarisilma ette jäi buss, mille rekordkiiruseks sellel teelõigul mõõtsime 47 km/h.

Eksperimendi käigus mõõtsime inimeste kiirust viies kohas ja kõikides ületati lubatud sõidukiirust vähemalt 10 km/h. Aina rohkem autojuhte jääb politseile kihutamisega vahele.
Loe edasi...

Nädala kommentaar: Islandi ime on Walesi omast õpetlikum

Islandlased on karmid ja tugevad mehed. Jalgpalliväljal on see võitluses suurematega üks edu eeldusi.

Ajal, kui Briti meedia joovastub Walesi koondise vägitegudest, peaksime meie joonduma Islandi järgi.
Loe edasi...