Hasartmängurist raamatupidajat kahtlustatakse üle miljoni euro omastamises

Esmaspäeval pidasid keskkriminaalpolitsei majanduskuritegude büroo uurijad kinni 52-aastase naise, raamatupidaja, keda on alust kahtlustada üle miljoni euro omastamises oma klientidelt.
Loe edasi...

FOTOD: Avastati Eesti ajaloo suurim kassikoloonia! Eestimaa Loomakaitse Liit palub siiralt kõigi loomaarmastajate abi!

Möödunud kuul avastasid Eestimaa Loomakaitse Liidu vabatahtlikud Harjumaalt Eesti ajaloo suurima kassikoloonia. Kassikoloonia on ligi sajapealine ning pesitseb Alliklepa külas kunagise pioneerilaagri territooriumil. ELL palub siiralt abi, et aidata uutesse kodudesse ligi sada haiget ja nälginud kassi!
Loe edasi...

OTSEBLOGI: ASI AMETLIK! Ragnar Klavan sõlmis Liverpooliga kolmeaastase lepingu!

Inglismaa kõrgliigaklubi Liverpool teatas äsja oma kodulehel, et on käed löönud Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Ragnar Klavaniga, kes soetati erinevate meediaväljaannete andmetel Augsburgist 4,2 miljonit naela eest.
Loe edasi...

Jaanus Karilaid: Parvlaevahange kui Eesti korruptsiooni sümbol ehk miks Reformierakond vajab sotse ja IRLI?

Gdanski laevatehases valmivad Tallinna Sadama tellitud kaks uut parvlaeva

Tallinna Sadama korruptsioonijuhtumi erikomisjoni tööaruandes on ainest, mis lubab kogu valitsuse in corpore välja vahetada. 4 miljoni eurose meelehea küsimine on Eesti poliitilise jõhkruse üks välimääraja.
Loe edasi...

Nice'i terrorirünnaku ohvrid: kes nad olid ja mida on nende kohta teada?

Nice rünnaku ohvrid

Nice'is toimunud terrorirünnakus, hukkusid nii lapsed kui ka täiskasvanud, nii kohalikud elanikud kui ka turistid. Kokku sai viga üle 300 inimese, rünnakus hukkus üle 84 inimese, kellest vähemalt 10 olid lapsed ja teismelised. Rünnaku tagajärjel viidi haiglasse 303 inimest, kellest umbes 59 viibisid seal veel eilse päeva seisuga, umbes 29 inimest oli intensiivravi osakonnas.
Loe edasi...

FOTOD: Keskkonnasõber Leonardo DiCaprio jagas kaadrit Kohtla-Järve põlevkivikaevanduse reoveest

Leonardo DiCaprio

Oscarivõitja Leonardo DiCaprio on tuntud ka oma keskonnasõbralikkuse poolest. Nimelt võitleb mees loodusreostuse vastu ning jagas ka National Geographicus avaldet fotot Kohtla-Järve põlevkivimaardla reostusest.
Loe edasi...

Savisaar kiidab presidendikandidaat Repsi ja eitab võimalikke sobinguid: Mailisel on väga reaalne võiduvõimalus valijameeste kogus

Mailis Reps valiti presidendikandidaadiks

Tänases Kesknädalas ei jää Keskerakonna esimees Edgar Savisaar kiidusõnadega Mailis Repsile kitsiks ning kinnitab, et mingeid sobinguid Keskerakond tegema ei hakka.
Loe edasi...

Kaks leeri Reformierakonnas: suur osa toetab presidendisoosikuna Kallast, teine pool eelistab saladuslikku venitamistaktikat

Anne Sulling ja Jürgen Ligi

Presidendivalimisteni on tänaseks jäänud natuke üle kuu aja ning ainsana parlamendierakondadest ei ole oma selget soosikut nimetanud Reformierakond.
Loe edasi...

Rickard oli kahtlemata Eesti tuleviku tegija

„Rickardil oli tahe ümbritsevat maailma parandada, maailm on kaotanud ühe kuldaväärt inimese.”

Nice’i terrorirünnakus hukkunud Rickard Kruusbergi meenutavad kõik teda tundnud inimesed kui äärmiselt andekat noormeest.
Loe edasi...

Tatjana oli väga positiivne, väga energiline, hästi tore inimene

Tatjana armastas koos abikaasaga reisida, oli väga energiline ja tore inimene, meenutab perekonnatuttav.

Nice´i terrorirünnakus hukkunud Narvast pärit Tatjana Muhamedova oli juba mõnda aega koos abikaasaga Nice’is töötanud.
Loe edasi...