Tsahkna pagulastele: kätt, mis sind toetab, ei ole tark hammustada

Margus Tsahkna

IRLi esimees Margus Tsahkna kritiseeris teravalt neid kahte põgenikku, kes kaebasid Eesti riigi kohtusse, et saada pagulase staatust ja pikemat elamisluba.
Loe edasi...

TULEBKI TAAS: Näosaatele vändatakse sügisel juba 5. hooaeg! Kes on osalised?

"Su nägu kõlab tuttavalt" 4.hooaja võitja Juss Haasma

TV3 ja Ruudu produtsent Triin Luhats teatasid mõlemad täna oma Instagrami kontode vahendusel, et ettevalmistused populaarse paroodiasaate "Su nägu kõlab tuttavalt" 5.hooajaks juba käivad ning kanali pressiesindaja Kertu Jukkum kinnitas Publikule antud kommentaaris, et nii see tõepoolest on!
Loe edasi...

Raudteeremont pani jalgrattaga reisija abitusse olukorda

Elroni rong seisab Võhma peatuses tehnilise rikke tõttu.

Elron pakub seoses remonttöödega huvitavat lahendust: võtavad Tallinnast inimese koos jalgrattaga peale, müüvad pileti Tallinnast Tartusse, kuid kuna Tabivere-Tartu lõigul sõidavad asendusbussid, siis ei garanteeri reisijale mitte keegi, kas ka ratas asendusbussi mahub.
Loe edasi...

Lastega juhtunud õnnetus: gaasiboilerist saadud vingumürgituse põhjus oli avatud puhastusluuk ja sundventilatsioon

Gaasiveeboiler Erika tänaval

Tehnilise Järelevalve Ameti poolt tehtud paikvaatluse põhjal võib öelda, et Kopli tn 78A toimunud vingugaasimürgistuse juhtumi põhjuseks oli vannitoas ripplae taga asetseva korstna suitsukanali avatud puhastusluuk, kust köögis asuva gaasiseadme põlemisgaasid pääsesid otse vannituppa. Ohtlikku olukorda võimendas vannituppa paigaldatud sundventilatsioon, mis tekitas vannituppa ja korterisse alarõhu ja põhjustas tõenäoliselt ka gaasiseadme suitsukanali vastupidise toimimise. Vingugaasiandurit selles korteris ei olnud.
Loe edasi...

FOTO: Purjus inimene ähvardas varahommikul Peekri baari juures teisi noaga

Vahejuhtum Peekri baaris

Täna hommikul kella 7 ajal läks Tallinnas Tatari tänaval Peekri baari juures olukord ohtlikuks, üks joobes inimene ähvardas nelja inimest noaga.
Loe edasi...

OTSEBLOGI: Pariisist Kairosse teel olnud EgyptAiri lennuk kukkus Vahemerre

EgyptAiri lennuk, mis oli teel Pariisist Kairosse, kadus Vahemere kohal radaritelt, teatas lennufirma. Egiptuse ametnike sõnul kukkus lennuk alla.
Loe edasi...

Rõivasel on hindeni neli veel tükk maad

Rõivase reiting on paranenud IRL-i valijate seas

Peaministri reiting on stabiilne: võrreldes aprilliga küll veidi kahanenud, kuid see on pigem kosmeetiline.
Loe edasi...

Haldusreformi eelnõu nädal aega kestnud teine lugemine sai läbi

Riigikogu lõpetas eilsel istungil kell 20.44 haldusreformi seaduse eelnõu teise lugemise, mis algas nädal aega tagasi, 11. mail.
Loe edasi...

Kaitsepolitsei kutsub praamiparun Leedo ülekuulamisele

Vjatšeslav Leedo

Juhtiva riigiprokuröri Steven-Hristo Evestuse sõnul kutsutakse praamiärimees Vjatšeslav Leedo tsiviilkohtus antud ütluste tõttu kaposse seoses Tallinna Sadama korruptsiooniasjaga ülekuulamisele.
Loe edasi...

FOTOD: Lõppes suurõppus Kevadtorm, kuid kaitsevägi vajab rohkem õppusi koos liitlastega

Kevadtormi lõpurivistus

Täna lõppes kolm nädalat kestnud kaitseväe õppus Kevadtorm. Ridali lennuväljal peetud lõpurivistusel ütles kaitseväe juhataja kindralleitnant Riho Terras, et kaitsevägi vajab rohkem liitlasüksustega õppusi.
Loe edasi...