FOTOD JA VIDEO SÜNDMUSKOHALT: Tapeti üks Eesti allilmaliidritest Nikolai Tarankov

Eesti Päevalehe ja Delfi andmetel tapeti täna Läänemaal Eesti üks allilmaliidritest, Nikolai Tarankov.
Loe edasi...

"Vaikne ristiisa" ja ühiskassa range valvur: kes oli tapetud allilmaliider Nikolai Tarankov?

Eesti Päevalehe ja Delfi andmetel tapeti täna Läänemaal Eesti üks allilmaliidritest, Nikolai Tarankov. Mida me aga allilma liidriks ja ühiskassa hoidjaks peetud Tarankovi kohta teame?
Loe edasi...

Anvelt Tarankovi tapmisest: nüüd läheb allilmas tõsiseks ümberjagamiseks

Endine pikaaegne kriminaalpolitseiametnik ja keskkriminaalpolitseid juhtinud Andres Anvelti arvates võib allilmaliidri Nikolai Tarankovi mõrv tähendada siia uute grupeeringute tulekut. Eelkõige pelgab Anvelt Venemaal tuntud nn seaduslike varaste tulekut.
Loe edasi...

DELFI FOTOD ja VIDEOD: Metsatukk ja roostik, kus tapeti allilma "vaikne ristiisa" Nikolai Tarankov

Täna varahommikul jätkasid uurijad tegutsemist allmaaliidri Nikolai Tarankovi mõrvapaigas.
Loe edasi...

Aivar Pohlak: me ei tea, kes olid UEFA superkarikamängu võõrustamisel meie konkurendid, sest sellest ei räägita

Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak kommenteeris Delfi ja Eesti Päevalehe palvel 2018. aasta UEFA Superkarika finaali korraldusõiguse võitmise tagamaid, kinnitades muu hulgas, et Lilleküla staadioni renoveerimine algab oktoobris ja peaks kava järgi lõppema 2018. aasta alguses.
Loe edasi...

Ansip: erakonnad andku valijameestele otsustusvabadus, president ei pea tulema Reformierakonnast

Endine peaminister, praegune Euroopa Komisjoni digitaalvalla asepresident Andrus Ansip ütles, et tema arvates võiksid erakonnad jätta oma valijameestele otsustusvabaduse, et nad võiksid lähtuda oma südametunnistusest, mitte erakonna joone ajamisest.
Loe edasi...

Sotsid kritiseerivad pensioniea tõstmise plaani: me ei pea end surnuks töötama!

Sotsiaaldemokraadid ei toeta ideed tõsta pensioniiga 70. eluaastani, kommenteeris endine sotsiaalkaitseminister Helmen Kütt IRLi esimehe Margus Tsahkna plaani.
Loe edasi...

Valitsus otsustas kaotada eripensionid

Valitsus otsustas tänasel kabinetinõupidamisel kaotada 2020. aasta 1. jaanuarist kaitseväelaste, prokuröride, politsei- ja piirivalveametnike eripensionid.
Loe edasi...

FOTOD JA TREILER: Evelin Ilves lahkab tänases saates eksabikaasa Karli Lambotiga lahutuse teemat: kuidas sa võisid mind niimoodi maha jätta?!

Evelin Ilvese poolt juhitud talkshow "Evelin" tänases, järjekorras teises saates on teemaks abielulahutus. Teiste seas on üheks saatekülaliseks eksesileedi esimene abikaasa Karli Lambot.
Loe edasi...

Mis saab Ärma talust? Kas president peab EASile raha tagasi maksma?

President Toomas Hendrik Ilvese ametiaeg lõppeb 11. oktoobril ning see tähendab, et lähedal on aeg, mil Ilves peab astuma samme, et avada Ärma talus külalistemaja. Vastasel juhul peab ta EASile tagasi maksma kopsaka summa.
Loe edasi...