FOTOD: Eluohtlikuks muutunud Balti jaama ajalooline hoone tuli sulgeda

Balti jaama ajaloolise lähirongide reisipaviljoni ootab ees põhjalik renoveerimine

Balti jaama haldav Go Kinnisvara sulges tänasest kapitaalremondiks ajaloolise raudteepaviljoni, sest maja seisukorra hindamiseks tellitud audit tunnistas hoone kasutuskõlbmatuks.
Loe edasi...

FOTOD JA VIDEO: Hämming garanteeritud! Venelasi šokeerib Žanna Friske õemehe välimus

Aasta eest meie seast lahkunud Žanna Friske õde Natalja avas hiljuti oma ilusalongi, kuid ei saanud rõõmsalt sündmuselt sotsiaalmeediasse postitatud pildile sugugi oodatud vastukaja. "Kas see on tõesti tema mees??" imestas rahvas pildi all.
Loe edasi...

LUGEJA FOTOD: GoAdventure lubas puhkajatele kolme tärni hotelli. Vaata ja otsusta, kas reisifirmal on nägemisega ikka kõik korras

Hotell Ares Türgi kuurortlinnas Kemeris.

Türgi kuurorti Kemerisse nädalaks puhkama sõitnud neljane reisiseltskond sai šoki osaliseks, kui astus oma kolme tärni hotellituppa.
Loe edasi...

Eestis ära kraani ava? Riigid Euroopas, kus kraanivesi on joodav ja riigid, kus ei ole

Foto on illustreeriv

Blogi nimega Citybase apartments esitab kaardil oma arusaama, millistes Euroopa riikides kraanivesi on joodav ja millistes ei ole. Läti võib küll kergendatult hingata, sest on pääsenud nn puhtama poole peale. Eesti aga on mingil põhjusel mustema poole peal, või pigem mingisuguses üleminekutsoonis. Eks järgmine asi on nn mustema poole peal olevatel riikidel siiski tõestada, et ka meie kraanivesi on joodav.
Loe edasi...

Vaatleja väikelinnas: miks noored kenad naised ometi joodikutest ossidest kümne küünega kinni hoiavad?!

Pilt on illustreeriv

Naistekale kirjutas ühe Eesti väikelinna külje all puhkav pereema, kes on hämmingus sellest, mida ta iga päev poes käies näeb.
Loe edasi...

Delfi ja Eesti Päevalehe sümboolne koosseis: need olid meie arvates jalgpalli EM-i 11 parimat mängijat

Pepe ja Cristiano Ronaldo

Jalgpalli EM-finaalturniir Prantsusmaal lõppes eile Portugali võidu ja korraldajamaa ängiga. Finaalijärgne hommik on alati kokkuvõtete tegemise aeg ning oma sümboolse koosseisu panime toimetuses kokku meiegi.
Loe edasi...

Toomas Alatalu: nüüd on seis säärane, et Moskval tuleb Eestit mainides mitte unustada, et seal on kohal USA ja Briti üksused

USA sõjavägi näitas Tapal tehnikat

Tegelikult oleme suure laua – kodust žargooni kasutades – kandidaadi kandidaat olnud Barack Obama Tallinna tulemisest saati (september 2014), ent mis teha, kui ekraanile-eetrisse lubatud selgitajate tase ei küüni uue seisu avamiseni.
Loe edasi...

Ukrainat toetavate kleepsudega auto küljeklaas löödi foori taga puruks

Sisselöödud autoaken

MTÜ Toeta Ukrainat asutajal Antsul löödi 5. juuli hilisõhtul Võhma külje all raudkangiga puruks auto küljeklaas.
Loe edasi...

Ettevõtja Neeme Jõgi: Taavi Rõivas on uue põlvkonna ehe näide sellest, kuidas omaaegsest plakatikleepijast võib saada peaminister

Taavi Rõivas

Lätlaste Kārumsi kohukese eestlastelegi armsaks teinud Riia piimatööstuse endine juht Neeme Jõgi on pärast poliitikast lahkumist juhtinud mitut suurt ettevõtet. Kuigi ta kinnitab, et vastutus ja otsuste langetamine on raske töö, on see siiski tunduvalt tervislikum amet, kui lollidega koos ühe laua taga istumine, nagu ta poliitikuna palju kordi kogema pidi.
Loe edasi...

Imetreener Santos tänas jumalat, Ronaldo pühendas karika kõigile portugallastele ja pagulastele

Jalgpalli EM-i finaalkohtumine sundis joovastunud Portugali leeri pöörduma tänuga kõrgeimate jõudude poole, kaotajatest võõrustajad prantslased hakkasid aga valmistuma nukraks suvepuhkuseks.
Loe edasi...