OTSEBLOGI RIOST: Eesti neljapaadi finaalsõitu täna ei toimu!

Sõudmisjärvel täna võistlusi ei toimu.

Rio de Janeiro olümpiamängude tänasel võistluspäeval pidi toimuma ka sõudmise meeste paarisaerulise neljapaadi A-finaal meie neliku Andrei Jämsa, Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo osalusel. Täna kell 14 otsustasid aga korraldajad kõik sõudmisvõistlused keeruliste ilmaolude tõttu ära jätta.
Loe edasi...

ÜLESTÕUS: kõik tipptiimid boikoteerivad MM-i temposõitu!

Astana jalgrattameeskond.

Kõik jalgratta kõrgeimasse liigasse ehk World Touri kuuluvat 18 klubi, nende seas Tanel Kangerti tööandja Astana ja Rein Taaramäele palka maksev Katjuša teatasid, et boikoteerivad Kataris peetava maanteesõidu maailmameistrivõistluste meeskonnasõitu.
Loe edasi...

FOTOD: Politseiauto sõitis Ida-Virumaal külamehe kaevu katki

Politseiauto õnnetus

Ida-Virumaal toimunud õnnetuses sõitis politseiauto taluhoovi ja sõitis katki kaevu.
Loe edasi...

HUUMOR KUUBIS: Eesti naljanina hammustas Rio olümpialogo tegeliku tähenduse lahti

Rio olümpiamängud 2016

Kas Sinagi oled Rio olümpiamängude logo silmitsedes püüdnud sotti saada, mida sellel kujutatud on? Kuigi ametlik logolugu on tegelikult teada, nagu ka fakt, et selle kallal töötas 50-liikmeline meeskond juba 2009. aastast saati, siis pole selle idee siiski massidesse levinud ning nii jääb igaühe fantaasiale tänuväärselt palju ruumi.
Loe edasi...

Venelased süüdistavad: Phelpsi kupuravi on nagu doping

USA ujuja Michael Phelps

Oluliselt väiksema koosseisuga Rio olümpial osalev Venemaa on asunud vasturünnakule. Meie idanaabrite riiklik telekanal avaldas arvamust, et kuigi suvemängudel 21 kulda võitnud USA ujuja Michael Phelps pole dopingukontrollis vahele jäänud, võrdub tema kupuravi sisuliselt keelatud aine kasutamisega.
Loe edasi...

Masendav ilmaprognoos: nädal otsa vihma, tuult ja alla 20 kraadi

Lähipäevade ilm näitab järjest rohkem sügise nägu - puhub kõva tuul, sajab vihma ning sooja on napilt 20 kraadi.
Loe edasi...

Eestisse saabus Iraagi pagulaspere

Eile saabus Kreekast Eestisse Euroopa rändekava alusel vastu võetud Iraagi perekond. Perele tuli vastu tugiisik ja nad liikusid edasi oma uude koju Lääne-Virumaal.
Loe edasi...

Tänaval kuidagi ebatavaliselt ei mõjuks: vaata, milline nägi välja üks pronksiaja neiu!

Foto: tootja

1987. aastal avastati Põhja-Šotimaalt Achavanichist 3700 aastat tagasi surnud noore naise maised jäänused. Teadlased on nüüd taastanud selle pronksiajal elanud neiu näo.
Loe edasi...