Eesti mobiil-ID süsteemi kokkukukkumise ohule ei paista endiselt lahendust

Probleemiga tegelevaid asutusi on palju, kuid kuidas mobiil-ID-d päästa, ei tea veel keegi.
Loe edasi...

Presidendiks pürgiv Eiki Nestor: Jõks ärgu lootkugi minu häältele

*Eesti Vabariigi presidendiks pürgiv riigikogu esimees, sotsiaaldemokraat, üle 20-aastase poliitikustaažiga Eiki Nestor näeb endal teiste presidendikandidaatidega võrreldes eelist: ta saab aru nii sellest, mida küsitakse, kui ka sellest, miks seda küsitakse.

*Nestor arvab, et poliitikas peaks vähem prõmmima ning rohkem sisust rääkima ja lahendusi otsima. Prõmmimine ei vii enamasti kusagile.

*Enamiku inimestega on võimalik rääkida, kuid väga suure tigedusega löödud inimeste puhul on raske loota, et neid õnnestub kaasa haarata.
Loe edasi...

Läti korruptsioonitõrjebüroo töötaja sõnul pakuti talle raudteejuhi altkäemaksuvõtmise ümberkvalifitseerimise eest miljon eurot

Läti korruptsiooni ennetamise ja tõrje büroo (KNAB) operatiivtoimingute osakonna vallandatud juhatajale Juris Jurašsile pakuti miljon eurot altkäemaksu Läti Raudtee endisele juhile Uģis Magonisele süüks pandud kuriteo ümberkvalifitseerimise eest, teatas Jurašs ajakirjale Ir.
Loe edasi...

Tartus üritas mees lüüa lapsevankrit lükanud naist, vanker mõnekuuse imikuga kukkus ümber

Eile sai politsei väljakutse Tartus Annelinna ühele tänavalõigule, kus naise ja mehe vahel tekkis tüli.
Loe edasi...

Prantsuse ja Saksa kolleegid nimetavad Briti välisministrit Johnsonit valetajaks ja vastutustundetuks plehkupanijaks

Suurbritannia nimetas Boris Johnsoni näol välisministriks valetaja, kellel on selg vastu seina, samas kui sellesse ametisse oleks vaja kedagi usaldusväärset, kuulutas Prantsusmaa välisminister Jean-Marc Ayrault neljapäeval. Saksamaa välisminister Frank-Walter Steinmeier nimetas Johnsonit aga vastutustundetuks poliitikuks, kes pärast Brexitit plehku pani.
Loe edasi...