Kersti Kaljulaid kutsus oma meeskonda Riisalo, Vitsuri ja Kübara

Presidendivalimised Riigikogus

Esmaspäeval ametisse astuv president Kersti Kaljulaid on teinud ettepaneku asuda presidendi meeskonda Kyllike Sillaste-Ellingule, Heido Vitsurile, Tiit Riisalole ja Urmo Kübarale, teatas Kaljulaidi esindaja.
Loe edasi...

Loone: loodan, et minu hea nime teotamine nüüd lõppeb, muidu ei jää mul muud üle, kui kohtu poole pöörduda

Oudekki Loone

Keskerakonna endine peasekretär Oudekki Loone proovis täna Facebookis veelkord selgitada, mis täpselt toimus OÜ Midfieldile antud garantiikirjadega, mis läksid Loonele peasekretäri töökoha maksma. Oma kriitikuid ähvardas ta kohtuga.
Loe edasi...

Venemaa Föderatsiooni sõjalennuk rikkus Eesti õhupiiri

UKRAINE-RUSSIA-CRISIS-POLITICS-MILITARY

Täna öösel kell 2.38 sisenes ilma loata Eesti õhuruumi Vaindloo saare piirkonnas Venemaa Föderatsiooni relvajõudude hävituslennuk Su-27.
Loe edasi...

Aeg ilvEST tänada! Suur lugu Toomas Hendrik Ilvese kümnest presidendiaastast

Tavalistel inimestel kümme aastat samal töökohal püsida on tänapäeval üsna ebatavaline – ühe mullu tehtud uuringu hinnangul peab vanem põlvkond ühel ametikohal vastu keskmiselt veidi alla kuue aasta ning noored vahetavad töökohti vähem kui kahe aastaga. Niisiis, presidendile võib igal juhul au anda: kaks ametiaega vastu pidada ametis ja end motiveerituna hoida ei ole kindlasti sugugi lihtne. Samas, olgu mistahes töö, meil kõigil on pikal ametiajal võimalik areneda. Kasvõi sisemiselt. Toomas Hendrik Ilves tahtiski teha Eesti suuremaks, just sisuliselt. Kas õnnestus?
Loe edasi...

FOTOD ja VIDEO: Hollandist saabusid Eestisse suurhanke korras ostetud esimesed jalaväe lahingumasinad

Täna hommikul jõudsid Paldiski kaudu Eestisse esimesed 12 Hollandist ostetud jalaväe lahingumasinat CV9035.
Loe edasi...

Savisaar: sõbrad R, S, R. tundub, et te peate veel kannatama. Ei kao ma niipea kuhugi!

Edgar Savisaare ja Oudekki Loone pressikonverents

Edgar Savisaar kirjutas eile südaöö paiku oma Facebooki järjekordse postituse, nagu ta rahvale lubas. Seekord kritiseeris ta teda Keskerakonnas võimult tõugata soovivaid Mailis Repsi, Kadri Simsonit ja Jüri Ratast.
Loe edasi...

TS Laevad: nädalavahetusel on oodata reiside tühistamist ja pikki ootejärjekordi

Kuivastu sadam, praam, jaanipäevalised lahkuvad saarelt, seekord suuri järjekordi pühapäeva õhtul kuue ajal ei olnud, laupäeval ulatus ootejärjekord Kuivast vana kõrtsihooneni

TS Laevad hoiatab enda kodulehel keeruliste ilmastikutingimustega kaasnevate probleemide eest. Ootejärjekorrad võivad kujuneda väga pikaks.
Loe edasi...

Age Oksa ja Toomas Eduri suhe purunes: on kurb ja raske, aga jah, oleme lahus

Age Oks, Toomas Edur

Omaaegsed Inglise Rahvusliku Balleti esitantsijad, ka kuninganna Elizabeth II lemmikud Age Oks ja Toomas Edur lahutavad oma kakskümmend kuus aastat kestnud abielu.
Loe edasi...

Üle aasta hiljaks jäänud diagnoos võib mehele maksma minna jala

Arvo Täär näitab üha suuremat muret tegevat jalga. Ta kannatab valude käes juba kaks aastat ja töötamine on muutunud võimatuks.

Mees kaalub Tartu ülikooli kliinikumi kohtusse andmist, sest tema kaebused olevat jäetud tähelepanuta.
Loe edasi...

Korruptsioon tehnoülevaatusel. Vahele jäid 150 autoomanikku ja 12 ülevaatajat

Juhtiv riigiprokurör Steven-Hristo Evestus rõhutas tehnoülevaatuste probleemidele pühendatud ümarlaual, et altkäemaksu küsimine on ülevaataja jaoks vägagi raskendav asjaolu.

Kriminaalpolitsei ja prokuratuur korraldasid tehnoülevaatuste kohta üle-eestilise uurimise. Kokku saadeti prokuratuuri viis kriminaalasja. Süüdistuse on saanud kümme ülevaatajat, neist kaks on süüdi mõistetud, kaks ülevaatajat on saanud ka kahtlustuse.
Loe edasi...