"Varem käisin Eestis puhkuste ajal, sest mulle meeldib siinne jahe ilm. Tulin Pärnu. Kahjuks langesin seal röövi ohvriks ning politsei palus, et jääksin mõneks ajaks Eestisse, et röövleid tuvastada. Nii ma ka tegin," kirjeldab Terry, kes otsustaski Eestisse jääda.

"Rääkides aga Eestist endast, siis inimesed siin on väga sõbralikud, mulle tõesti meeldib siin. Mulle meeldib see, kui puutumata siinne loodus on. Sa võid minna ning leida metsa, mis näeb välja, nagu keegi poleks seal kunagi viibinudki. See on tõeliselt ilus. Ning mulle meeldib, kui palju marju siin leidub, mida vabalt korjata võib," kirjeldab Terry.

Delfi toob vabariigi aastapäeva kuul sarjas "1 Eesti. 98 rahvust." teieni mõtisklused 98 erinevast rahvusest inimesega, kes Eestis elavad. Millised on välismaalaste mõtted, mis neile just siin Eestis meeldib, mida ehk püsiasukad ise ei oska tähelegi panna? Head mõtted ja killuke positiivset emotsiooni kuluvad igaühele kindlasti ära. Jälgi kuni vabariigi sünnipäevani kestvat sarja igapäevaselt Delfist!